BMW E60 Як записати mp3 ?

OlegARX

Пользователь
Joined
Jan 28, 2012
Messages
247
Город
Ужгород
Всім привіт. Є в машині (2006 р.в.)блок ССС з ченджером на 6 дисків, читає студійні MP3, а записувані не хоче :dash3: Вже всяко пробував, і через неро, і через сторонні проги, і через медіа плеєр, і швидкість запису міняв - тупо перевів диски:ireful3:
Знаю, тема полюбе баян, але нічого в інеті не знайшов. Записувані аудіо диски читає без проблем, а mp3 ні ченджер, ні головний привод не читає (на дисплеї нічого не пише, просто так якби диск був відсутній)
Хтось з таким зустрічався? What to do?
 
А балванки какие используешь?
 
:scratch_one-s_head:Самі дорогі, Verbatim, TDK, HP. Попробувати самі дешеві чи шо ...
 
Я беру кактусы, и пишу через виндовс медиа плеер не полный диск и на маленькой скорости
Посмотри в настройках может хрень какая
 
и обязательно надо "финализировать" запись. и писать на CD-R, а не на RW
 
Самое главное, при записи выбирать формат не CD-UDF, а CD-ISO с короткими именами файлов(8+3).
 
Дякую, все вже перепробував, крім довгих назв - last chance. Доречі через медіаплеєр пробував, в меню диск видно як аудіо і лише пару пісень.
 
Зараз чаклую з назвами треків, поки що глухо (у буквальному розумінні:( )
 
WccOM.gif
 
Записав диск, поставив, грає)))))))) Короче, відкрив на компі студійний мр3, щоб подивитися як на ньому записані файли. Записано так: без папок, пофіг на кількість символів в :biggrin:назві і, саме головне нумерація файлів (001 002 003 004 005 ітд), потім записував як CD ISO-фіналізація-швидкість 4х. Відтворює і сети і звичайні треки. Походу і папки можна створювати, але я не пробував.
Коли пробував записувати перші рази, то не звернув увагу, що писав на UDF- так не читає блок ССС, але саме цікаве що СІС всеядний
 
Back
Top