Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Не відкриває , я вже втомився чесно кажучи
Урааа, через файлообмінник все відкрило, попередній допис відредагував , той що "спроба №2", фото відкрилоНе відкриває , я вже втомився чесно кажучи
Все штатно, включаєш ричажком дальній і загорається ледовський і штатний. Ба більше скажу : все сховано в корпусі фари, ніяких зайвих проводів і т.п. , ніяких блоків на корпусі фари, все гарно короче. До речі на Е32 коли реставрував оптику , то також шліфовка скла, реставрація відбивачів(хром), і новий ксенон - то вони світили добре, але з лед не порівняти однозначно, а є ще леди трохи більшої потужності , то там мабуть взагалі прожектора. Знайомий на Меган собі ставив за 16к грн, і це просто за лінзи, без поліровки і т.д.Супер!
Треба й собі щось думать зі світлом, бо ніфіга не видно...
А як підключений дальній в білед? На якусь окрему кнопку? Чи паралельно зі штатним дальнім?
Это и так можно было понять по запотевшим окнам и спертому воздуху внутри авто)Старий /новий фільтр....різниця "на лице"
Нуууу , почну з того, що я його почав слухати ще будучи студентом і в історію/біографію його життя не вникав, подобались пісні , та й все . А те що він за війну топить, то цього не знав, так як вже давно рос.естрадою не цікавлюсь, за малим винятком... В мене в цьому плані дружина "фільтр" : чує щось російське, що підтримує "режим" - одразу delete(маршал вже пішов за кораблем), а в кумири так взагалі нікого не ставлю.,,в её глазах сила небес в её плеере не умер Кобэйн"
Той самий живий Курт))),,
Люди...когда ж вы уже начнете думать ? Цитируете с умилением пидарский ,,чайф,, ,который топит за войну. И ставите в кумиры ,пусть и известного рок музыканта, который был наркоманом и совершил тягчайшее преступление по канонам всех религий и вообще преступление к жизни как таковой???
Не запотівали до речі, чи то може ще пора року не прийшлаЭто и так можно было понять по запотевшим окнам и спертому воздуху внутри авто)
Ну...сейчас как бы время такое что нужно гуглить и интересоваться. Про наутилус помпилиус, алису,кипелова и т.д.Нуууу , почну з того, що я його почав слухати ще будучи студентом і в історію/біографію його життя не вникав, подобались пісні , та й все . А те що він за війну топить, то цього не знав, так як вже давно рос.естрадою не цікавлюсь, за малим винятком... В мене в цьому плані дружина "фільтр" : чує щось російське, що підтримує "режим" - одразу delete(маршал вже пішов за кораблем), а в кумири так взагалі нікого не ставлю.
...а що до речі накоїв , бо Гугл не знає, все що видало так це те ,що він Макаревича хейтить з за того що той Україну підтримує..Ну...сейчас как бы время такое что нужно гуглить и интересоваться. Про наутилус помпилиус, алису,кипелова и т.д.
Подивився...., сумно, але я подумав що він по криміналу щось скоїв, в молодості наприклад, але Гугл нічого подібного не видає. Почитав коментарі і розчарованим виявився не лише я....., славу короче він собі заробив..Набей вот так : ,,чайф путинисты или нет,,