DIFFERENTIAL
Тут може бути ваша реклама.
- Повідомлення
- 5,865
- Страна
- Украина
Каков результат? Чего желали добиться?
Як мінімум гарно провів час
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Каков результат? Чего желали добиться?
Як мінімум гарно провів час
Ось непотрібно судити по собі. Я на такі заходи йшов цілком свідомо, заздалегідь домовившись зі своїми друзями.Які саме Ви переслідували цілі, окрім стадного відчуття, беручи участь в цих міроприємствах?
Странный отдых,но у всех конечно свои "кайфы"Есть люди, которые ничего не делают, кроме того, митингуют и бунтуют, а потом удивляются - "почему у меня кроме голой жопы, ничего нет?" Надеюсь вы к таким не относитесь
![]()
Странный отдых,но у всех конечно свои "кайфы" Есть люди, которые ничего не делают, кроме того, митингуют и бунтуют, а потом удивляются - "почему у меня кроме голой жопы, ничего нет?" Надеюсь вы к таким не относитесь
Я хоча б не відношусь до тих, хто здатний продати все на світі, навіть власну віру та батьківщину, аби тільки своїй сраці було тепліше.
А какое, всего, население Украины?Юра,хто для вас 20 млн.україномовних громадян-мода?
Ось непотрібно судити по собі. Я на такі заходи йшов цілком свідомо, заздалегідь домовившись зі своїми друзями.
І що ж ви, знавці суржику, самі до нього вдаєтесь?
Её уже давно продали....., чтоб срака в тепле была....Я хоча б не відношусь до тих, хто здатний продати все на світі, навіть власну віру та батьківщину, аби тільки своїй сраці було тепліше.
А какое, всего, население Украины?
))))))))))))))))Остальные предатели и иноверцы - "сарацины", которым скоро объявят джихад:biggrin:
Юра,хто для вас 20 млн.україномовних громадян-мода?
Ну вот все к "Західу" сводят"мероприятие" - захід
Додай собі ще одне слово у власний словниковий запас:biggrin:
"мероприятие" - захід