Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Nurburgring підкорено. Розчарований. Подробиці згодом.
Я засмутився, що не в тій країні народився. А їхати в західну Німеччину заради декількох кол по Нюрбургрінгу в мене більше нема бажання. От якби у нас була своя траса...
Странно было бы, если бы ты на все деньги валил я уверен ты ехал туда просто получить опыт проезда по легендарному трэку, за это и респект и потому то так и интересно твой отзыв. Лично я ещё не добрался туда, а темболее на своей машинке.Ну стосовно Фієст теж трохи було. Проте, там на Фієстах приїжджають хлопці щотижня, а я їхав вперше і вилетіти десь у відбійник бажання не було. Тому і їхав досить обережно.
Я саме про такий варіант і думав, але є шарм поїхати на авто на якому їздиш кожен день.Для всих, хто має бажання туди з'їздити, можу вже сміливо радити не їхати своїм авто. Прилетіли, дісталися Нюрбургрінгу, взяли підготовлену машину в ренту і проїхалися без ризику попасти на ремонт та евакуатор. Я порахував, що це б вийшло дешевше ніж паливо на дорогу туди й додому. Вигідно поїхати своїм ходом тільки якщо їдете компанією.