Напишеш «що і як»...
Власники - мої дуже хороші знайомі... майже друзі.
Хочу висловити їм неупереджене враження про їхній курорт.
Ну що ж - приїхав. )
В цілому враження досить не погане. Є як і плюси, так і певні мінуси.
Почну з плюсів:
- чудове місце з гарними краєвидами (фото додаю нижче)
- саме те що треба для початкіців, хто тільки встає на лижі
- досить доступні і гуманні ціни на все починаючи від харчування і закінчуючи прокатом і житлом. Для порівняння за двокімнатний номер на п'ять чоловік я платив всього 1500грн за добу, і це номер прямо біля гірки. В вартість номеру вже входило користування басейном, який був в готелі. Вартість середнього чеку за вечерю в ресторані на п'ять чоловік 500-700грн, що також досить гуманно (у Львові мінімум 1500грн). Прокат комплекту лиж - 130-200грн., санки 100грн. Пів дня без ліміт на бугель - 270грн., якщо купляти разові підйоми - то один підйом на малу горку 20/25грн, один підйом на велику горку 35/40грн. Інструктор 200-250грн персонально, або 500грн за 4-5 чоловік. Сауна + чан - 1200грн.
- не перевантажені гірки і траси. В будні взагалі дуже вільно.
- чудова і смачна їжа в кафе, доступні ціни, хороше меню.
- хороший і привітний персонал.
- в номері реально тепло.
- з номера гарний вигляд
Мінуси:
- номери в готелі мягко кажучи слабенькі. Дуже і дуже слабенька шумоізоляція. Кімнати в двокімнатному номері не рівноцінні. Між кімнатами була вентиляційна шахта і від неї було чути постійно шум від працюючого вентилятора. Були перебої з гарячою водою (але казали, що то була якась аварія). WiFi в готелі, як і в загальному, там взагалі жахливий і ніякий - реально просто жесть (3G в тій місцевості не тягне). Меблі, двері, вікна вже не першої свіжості. В номерах є холодильник, але немає електрочайника. В ванній кімнаті тік на підлогу не то бачок, не то сам унітаз.
Короче кажучи, зауваження тільки по якості номерів і по жахливому WiFi (для багатьох, як і для мене, це важливо).
В цілому - сподобалось! Руслан, дякую за пораду! Однозначно поїду туди ще.