dart50
Пользователь
- Повідомлення
- 956
- Город
- Кривой Рог
граница (благодарность таможни и погранцам)50 евро
А це за щось конкретне, чи просто так?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
граница (благодарность таможни и погранцам)50 евро
Теперь подробно про : Цена машины 6600 евро ,оформление в Германии и страховка 120 евро ,перелет 100 евро,граница (благодарность таможни и погранцам)50 евро,топливо 150 евро,таможенные платежи 2400 евро,покушать 50 евро ,сертификат 50 евро,первая постановка на учет в Украине приблизительно 150 евро ,и того 9670 евро СЕБЕСТОИМОСТЬ . Машину вез близкому родственнику и за спасибо )))
А це за щось конкретне, чи просто так?
А свої видатки і маржу ви теж озвучите, чи це "не для ефіру"?
Еще забыл добавить платные дороги в Польше порядка 40 евро
:shok:
напевне 40 злотих мається на увазі
Хмм.. Дивно що ви за це спитали. Моя маржа і всі видатки завжди в відкритому доступі і всі суми завжди озвучені як і на мому сайті, так і в звіті персонально кожному замовнику. В тому і полягає суть мого підходу.
В 30 евро обошлись все платные дороги Польши
а як так? ви готівкою платили в Євро?
я плачу готівкою в злотих і завжди виходить щось типу 35-40 злотих за те, щоб проїхати всю Польщу по А2
а від Кракова до кордону все ще безкоштовно, чи вже зробили оплату?
Теперь подробно про : Цена машины 6600 евро ,оформление в Германии и страховка 120 евро ,перелет 100 евро,граница (благодарность таможни и погранцам)50 евро,топливо 150 евро,таможенные платежи 2400 евро,покушать 50 евро ,сертификат 50 евро,первая постановка на учет в Украине приблизительно 150 евро ,и того 9670 евро СЕБЕСТОИМОСТЬ . Машину вез близкому родственнику и за спасибо )))
Еще забыл добавить платные дороги в Польше порядка 40 евро ,продавец(хозяин авто хауса по договоренности встречал в аэропорту и денег за это не брал) по прилету ,осмотрел машину ,почитал ошибки ,проверил лакокрасочное покрытие ,сделал пробную поездку ,все устроило и в этот же день мы успели оформится,выехал из Кельна 13.03 2018 в 19-00 ,спал в Польше пару часиков в машине , 14,03,2018 в 17-30 был уже в Луцке в таможенном терминале.Повезло ,что машина была без штоера и таможню прошел очень быстро .
За то ,что написали повреждения ,увеличили пробег ,так надо ))))
Три раза терминал ,один раз 20 евро и дали маленькую сдачу злотыми и два раза по 5 евро и тоже чуть сдачи злотыми
По трассе А4 получается до 10 евро за весь маршрут.
Дійсно, все написано. Супер-підхід, я чогось був впевнений, що так ніхто не робить. Вибачте за наїзд.
Та без проблем! Щоб до кінця вже здивувати, то я офіційно зареєстрований підприємець, працюю з печаткою і плачу Державі податки. Правда цей вид діяльності в мене називається "Консалтинг" (консультативний сервіс), бо по КВЕД немає такого виду діяльності, як "Пригон автомобілів".
Чудеса