Зеленский - год керування

• Автор теми Автор теми USHASTIY_MAX
  • Дата створення Дата створення
если вводная информация правильная то такие таблички как раз и нужны для людей с опцией анализировать.
у многих эта опция врожденная. у некоторых приобретенная а у 73% отмершая за ненужностью. :)
правда можно сказать при чем тут президенты. :) но тоже себе показатель.
эта табличка полная шляпа, это чтоб не сказать муйня....
это типа минус для сечашнего, но завтра, любой здравый зелебобик посмотрит и увидит, сто табличка тупой наеб, или просто не для его потребления....
табличка шлак, не нужно такой непотриб постить...

эта табличка полная шляпа, это чтоб не сказать муйня....
это типа минус для сечашнего, но завтра, любой здравый зелебобик посмотрит и увидит, сто табличка тупой наеб, или просто не для его потребления....
табличка шлак, не нужно такой непотриб постить...
нет ни чего правдивого чем цифры.
правдивые цифры не обманут и не приукрасят.
отвергать статистику это обрекать себя на жизнь в иллюзиях.

мля....
Вы не поняли ?
до 250 кВт 1,44 грн
более все вместе 1,68 грн
курс максимум по Привату 27, 32
Посчитаете ?
Или будем тупыми табличками любоваться ?

;) и с чего я вдруг за ноябрь 5.40 за 1квт заплатил. во дурак. ;) и сказали что вводят предоплату. а я то знаю что это означает. :)
то что по хатах 1.68 так то я вас поздравляю. только эти 5.4 я на всех в равных долях разложил. ;) и там уже до лампочки до 250 или больше.

и тут ещё надо отметить что самый удачливый не олигарх с бородой оттяпал мегаватами по цене ниже себестоимости ;)
но главное что бы в платёжке 1.68 было. ;)

об этом и говорю, табличка без конкретики это треш дешевый...

было дело...
30 обычная, плюс 15 военная специальность, отличник наверное 67,25 , точно не помню, это технарь, не Универ, в Универе уже не важно было....

:) осталось дождаться того кто Ленина видел живим :)

Пусть дядюшка Ленiн відпочиває:)

Прямо на наших очах Зеленський перетворюється на порохобота, російське ІПСО і терпілу готового вилизувати Трампа у всіх тендітних місцях що ніяк не пасує волелюбним українцям для яких найперше - гідність!
Дивіться самі.

Прихильники ЗЕ: "Трамп - посіпака Москви, вірний путінець, і взагалі від вільного громадянина Америки до обхезаного піндоса відстань - один Трамп!"
Зеленський: "Ми з моєю командою готові працювати під сильним керівництвом президента Трампа, щоб досягти міцного миру."
Зеленський готовий працювати під керівництвом путінця і московського посіпаки Трампа? Чи Трамп уже не посіпака і не путінець?! Чи?...

Далі. Шанувальники ЗЕ: "Зеленський правильно зробив, що не змовчав! Так їх! Для українців понад усе - гідність! Краще бути відгамселеним ніж обдзюреним!"
Зеленський: "Наша зустріч у Вашингтоні, у Білому домі в п'ятницю, пройшла не так, як мала бути. Прикро, що так сталося. Настав час все виправити. Бажаємо, щоб майбутня співпраця та спілкування були конструктивними".
Тобто Зеленський вважає, що Зеленському краще було тримати язика за зубами і не теревенити зайве... Хіба не порохобот?

Далі. Шанувальники ЗЕ: "Зеленський не дав підписати угоду яка кину Україну в рабство! Зеленський захищає національні інтереси!!"
Зеленський: "Що стосується угоди про корисні копалини і безпеку, то Україна готова підписати її в будь-який час і в будь-якому зручному форматі. Ми бачимо цю угоду як крок до більшої безпеки та надійних гарантій безпеки, і я щиро сподіваюся, що вона працюватиме ефективно".

Нагадую - Штати жодних кроків назустріч Україні не робили. І жодних гарантій безпеки нам не обіцяли. Хтось сумнівається, що умови які Штати висунуть тепер, будуть ГІРШІ ніж були в момент крайнього прибуття Зеленського до Овального кабінету?
І те що мене просто поплющило.

Шанувальники ЗЕ: "А ваш Порошенко підписував все що йомиу давали - він жодного разу не послав партнерів. А от Зеленський!"
Зеленський: "Ми дійсно цінуємо те, що Америка зробила, щоб допомогти Україні зберегти її суверенітет і незалежність. І ми пам’ятаємо момент, коли все змінилося, коли президент Трамп надав Україні Javelin. Ми вдячні за це."

Мати Божа, "Джавеліни" Трамп надав Україні за Порошенка і завдяки переговорам які проводив Петро Порошенко. Так, Порошенко не бикував перед Трампом у Білому Домі - але угоди на користь Україні Порошенко від Трампа привозив регулярно. І тепер те, що Порошенко все робив правильно підтверджує... Володимир Зеленський.
Зеленський присів на Шоколапки? Наслухався російських ІПСО? Подався у путіністи і заспівав в унісон з Шарієм?
Та ні. Просто зелена ОПУ об свою ЗЕботву вкотре і зі смаком витерла ноги. Навіть не сумнівайтеся, зараз ми побачимо як ЗЕботва одностайно перевзується в польоті і заходиться волати що Зеленський діє як дипломат і "ета другоє".

Милі, дипломатія, це в першу чергу - вміння слідкувати за метлою. Граф Піпер, князь Меттерніх, Талейран, Бісмарк та Черчіль великими дипломатами стали як раз тому, що уміли тримати язика за зубами - коли треба. Бо коли треба вибачатися і леститися - це не дипломатія. Це - ознака того, що Зеленський спробував бикувати перед серйозним авторитетом - і йому доступно показали де його місце.

От це - Україну принижує у десятки разів сильніше ніж якби Зеленський просто пропустив би повз вуха гидотні коментарі Венса. Якби умів себе в руках тримати.

Назад
Зверху