Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Я бы приехал!
Пропоную в цей четвер, 26.01, провести першу зустріч можливо майбутньої філії клубу у Івано-Франківську.
Туплю, она сегодня...
Но физически добраться на край географии не успею. Когда у вас следующая встреча?
В четверг не могу, буду в субботу в Трускавце - перенесите время и место встречи. Ну что вам стоит? ))))В четверг 26-го в 19.00 на встрече будут присутствовать люди, которые помогут решить вопрос. Приезжай!
В четверг не могу, буду в субботу в Трускавце - перенесите время и место встречи. Ну что вам стоит? ))))
Щось перехтілося зустрічатися...може зїв шось на сніданокЭто стоит 500 долларов)))))
Щось перехтілося зустрічатися...може зїв шось на сніданок
:lol2::lol2::lol2::lol::lol::lol:Щось перехтілося зустрічатися...може зїв шось на сніданок
Может в Пицце+ на ратуше? Я туда точно пешком дойду))) А еще классное кафе Гармыдар, но оно в самом центре и на машине туда подъехать нельзя.
Що ви в п'ятницю так не хочете зустрічатись, або в суботу, підтягнулись б не місцеві. І в день можна б було фото гарні зробити,в Криниченьку з'їздити, на гори глянути.
Я ж тебе написал СМС, что шапку нашел) Если в четверг будешь на нашей встрече - отдам.