Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Да заметает всех и везде, не нужно передергивать
Карасев с Жекой веселятся?)))))В Луганской области есть проблемы с выездом за пределы Луганска.
слухи слишком преувеличенны)))В Луганской области есть проблемы с выездом за пределы Луганска.
наконец-то их изолировали от добропорядочных граждан!))))))
слухи слишком преувеличенны)))
Утром поехали за город.слухи слишком преувеличенны)))
Скинул этот пост знакомому из Белоруссии - он посмеялся...Особисто я і не намагався "передьоргувати".Я аналізую ситуацію.В Білорусії диктатор-господар.І його реально бояться.Іхні гаїшни зі своїх навіть штрафи бояться брати,бо підставами навчили.А який там порядок вздовж доріг (а я не тільки по центральних дорогах там їздив),все прибрано,викошено літом,пофарбовано.Навіть під час кризи в них вкладали новий асфаль,де старий був кращий за наш на якій небуть міжобласній дорозі.
Розкажу один випадакок,який мені розповів водій фури з Росії.За перевантаження йому втулили офіційний штраф 450 євро і відкупитись він не міг.
над всем написанным или над чем-то конкретно?Скинул этот пост знакомому из Белоруссии - он посмеялся...
вот это, ведь так и естьА який там порядок вздовж доріг (а я не тільки по центральних дорогах там їздив),все прибрано,викошено літом,пофарбовано.Навіть під час кризи в них вкладали новий асфаль,де старий був кращий за наш на якій небуть міжобласній дорозі.
Были у службы эвакуации...) Точнее, стрёмно было выезжать.у кого есть проблемы?))