artemprogress
Разборка
- Повідомлення
- 1,352
- Вік
- 34
100% что следит=)))Там было на что посмотреть=))Походу и это уже Следит он за перепиской о себе )))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
100% что следит=)))Там было на что посмотреть=))Походу и это уже Следит он за перепиской о себе )))
Він не з Івано-Франківська..а з Отинії...це за 30 км....телефонував йому пару раз...правда ні разу не купував...тому за порядність не скажу...та і кинути мене тут на місці не получиться зпалю і його і "розборку"
чего ты ко мне пристал?
Также это чмо кинуло и других участников форума: за МКПП - на 4000грн., за двигло - х.з.
е36 чорная седан????
Вов, просто ще не навчило , що народ кидати любить.... Но земля кругла)
Так, не навчило. Більше девяносто відсотків порядні люди, а тут от так(.
Слухай розшифруй вин код того тіпа, я знаю всіх бмв галича, чорної купе там не має і в помині... червона є... і чорна седан і зелена седан, ще 2-ва ікса, 4-ри 34, і щось 3-4 е30... все там більше не має купешок і інакших бмв...
ТО на оборот 90% одні чорти! а 10% нормальних людей......
Ребята!Посоветуйте!С человеком под ником V8drift договорился о покупке запчастей и пересыле в Крым,но деньги просит скинуть на Дмитрия Мельника,паспорт СЕ556780,прописка Ивано-Франковская обл.Коломыйский р-н.тел.096 189 46 34.см.Отыния.Перевод на сумму 1400гр.Нет ли здесь совпадений,или это одно и тоже лицо???
http://www.bmwclub.ua/private.php?do=showpm&pmid=3246332
Митя жив)) в Крым сейчас никто ничем не отправит, не ищите на *опу приключений. Митя)))Ребята!Посоветуйте!С человеком под ником V8drift договорился о покупке запчастей и пересыле в Крым,но деньги просит скинуть на Дмитрия Мельника,паспорт СЕ556780,прописка Ивано-Франковская обл.Коломыйский р-н.тел.096 189 46 34.см.Отыния.Перевод на сумму 1400гр.Нет ли здесь совпадений,или это одно и тоже лицо???
http://www.bmwclub.ua/private.php?do=showpm&pmid=3246332