Оцінка автомобіля

• Автор теми Автор теми Druma
  • Дата створення Дата створення

Druma

Пользователь
Повідомлення
19
Город
Киев
Доброго дня. Можливо такі теми є, але я не зміг знайти.
Продаю Х5 з Америки. (посилання на авторіа на Х5). Я ніколи не мав справи з БМВ і , можливо, склав неадекватний цінник цьому автомобілю. Подивіться, напишіть своє враження, поділіться фактами, щоб ціник був ближчим до людей. Всім тихого дня)

Треба тицьнути на Х5...лишу тут посилання

тисяч 25 йому ціна в базарний день, імхо.
Півроку тому дивився подібного америкоса, але добре напакованного по опціям, цінник був 29, стояв довго, потім, гадаю, тисяч за 25-26 забрали. У вас Ф15 майже пустий.

тисяч 25 йому ціна в базарний день, імхо.
Півроку тому дивився подібного америкоса, але добре напакованного по опціям, цінник був 29, стояв довго, потім, гадаю, тисяч за 25-26 забрали. У вас Ф15 майже пустий.
А є якийсь сервіс по розшифровці начиння по віну?

в гуглі - повно.

щоб ціник був ближчим до людей.
Да щас с ценами непонятно.
Поставили цену, ждите звонков с предложениями.
Позвонят например перекупы и предложат цену, то добавьте пару штук и примерно получите рыночную.

Да щас с ценами непонятно.
Поставили цену, ждите звонков с предложениями.
Позвонят например перекупы и предложат цену, то добавьте пару штук и примерно получите рыночную.
суть у тому, що з суботи ні одного дзвінка. Може я і задер той цінник, та раніше дзвонили і хо ча б казали, що це туфта...а зараз навіть площадки не дзвонять оО

Ну тут два варианта. Либо цена велика, либо телефон к вам поломан.)

Якщо кому цікаво, то цінник 25.7 - 0 дзвінків. Я вже перебалакав звеликою кількістю людей, які хоч якось відносяться до автомобільної тематики та ринку в цілому. Поки все поганенько. Сказали чекати...

Судя по всему все прекрасно знают ресурс этого двигвтеля и его расход. Плюс война как бы.

Судя по всему все прекрасно знают ресурс этого двигвтеля и его расход. Плюс война как бы.
Ресурс наскільки я начитався 200к і капіталочка ...щось таке))) а от жере ця падлюка дійсно багатенько...хоча я по бортовику вміщаюся в 10 літрів

і це ще найкращий бенз двигун , який тут може бути встановлений, отакі зараз бмв)

і це ще найкращий бенз двигун , який тут може бути встановлений, отакі зараз бмв)
були у встановлені у 14 році)))...сьогодні поїду на СТО, щоб подивитися ходову і візуально, щоб хлопці подивились сам двигун.

Ресурс наскільки я начитався 200к і капіталочка ...щось таке))) а от жере ця падлюка дійсно багатенько...хоча я по бортовику вміщаюся в 10 літрів
З якого переляку після 200 капіталка?, як що за автосом слідкували та робили регламент - буде все гаразд.

Это средняя температура по палате , так сказать)

19го місяць, як авто стоїть на авторіа, олх, rst. Коротка статистика: 500 (з маленьким плюсиком) переглядів, 7 "в обраних", 0 дзвінків, цінник 25,3. Навіть не знаю, що робити)) Напевне виставлю на наступний строк - і загоню в підземний паркінг, хай стоіть до березня

До речі, розглядаю обмін ікса на корчика дизельного (цінник -10 плюс мінус). Універсали не розглядаю.

Бачу, що перетворюється на БЖ. Але ж...1. Діагностували мертвий вальвотронік - мінус 25к (оригінал+робота). 2. Невеличкі запинання в коробці. - Заміна мастила орига + діагностика - 12к. (прочитали комп"ютером, значення по тиску ще в допуску.) БМВ - боль!

А, особливо, BMW з пробігом близько 200т.км. Деякі вузли/агрегати підходять до кінця свого ресурсу…
Ви знаєте, в мене другий авто Kia Sportage, дизельна зі скрученим пробігом. Так я порахував. що зараз в неї пробіг 270к, а замінив в ній саме дороге, то зчеплення за 25. за 3 роки. І це саме дороге, що є в тій машині. А тут за кожну детальку, кожен вузол якісь космічні цінники.

Бачу, що перетворюється на БЖ. Але ж...1. Діагностували мертвий вальвотронік - мінус 25к (оригінал+робота). 2. Невеличкі запинання в коробці. - Заміна мастила орига + діагностика - 12к. (прочитали комп"ютером, значення по тиску ще в допуску.) БМВ - боль!
Якщо все в оригіналі брати то буде коштовна біль.
Якщо не йти в оригінал то буде більш менш достатня біль. :)
Нахолєру в аккп zf оригінальне бмв масло? У zf є набори для таких робіт.
Шо ті шо інші масло не готують. :)

А стосовно кіа і бмв і про біль. Якщо для вас особисто немає різниці то скоріш продавайте то кляте бмв.
Я не кажу шо бмв еталон і кращого немає. Просто деяким власникам авто головне мета - доїхати з А в Б. Так шо кіа шо бмв чи ланос це задовольнить. Я за це.

Для моєї дитячої 35річної психіки то шось капец...машина гарна, але треба мати 100к+ на кармані кожного місяця.
Просто настає час обслуговування авто.
Є мінімум три шляхи.
1. Забити на всьо. І отримати не бмв, а друшляк.
2. Обслужив (якщо провели роботи правильно) та забув.
3. На базар. Торжественно передати іншому.

І всі три варіанти правильні :)

Для моєї дитячої 35річної психіки то шось капец...машина гарна, але треба мати 100к+ на кармані кожного місяця.
А інший варіант - одразу купити достойне авто. Після двох автівок, які були куплені з пробігами 190т.км та 175т.км і обслуговуванням їх наступні 50-70т.км, я всерівно не скажу, що BMW дорога в обслуговуванні. Просто в цих авто є чому ламатися…😂
Тепер купую (купував !) виключно з пробігом до 100т.км і десь на 150-170т.км продаю. Так було до війни… а зараз на авто дивлюся як на засіб перевезти мою дупу з точки А в точку Б і для цього мені достатньо Peugeot 301.
Шикувати будемо після перемоги.

Надо уходить в ауди или мерседес...для понимания))
Я звідти колись повернувся в BMW…
Такого вартісного ТО (навіть просто з заміною мастила) як на офіційному Audi я не бачив ніде… і на сьогоднішній день, принаймні у Львові, воно так надалі і є.

Назад
Зверху