Подивіться ще «Белая гвардия»...

• Автор теми Автор теми pavlja
  • Дата створення Дата створення
Невже єдине позитивне, що можуть робити українці в російському кіно, так це співати?..
Есть еще что-то, чем можно похвастаться?:)

Есть еще что-то, чем можно похвастаться?:)

одним 22-річним українцем з Одеси) можна сміло везти на ВДНГ!!!!!
ой яку ж я допустив прикру помилку в першому реченні....2 мені за семестр...:sorry2::cray2:

pavlja Вы можете хоть в одном посту изложить свою мысль, а не копировать из Интернета какую-то бредятину? На вопрос Вы так и не дали ответ.

pavlja Вы можете хоть в одном посту изложить свою мысль, а не копировать из Интернета какую-то бредятину? На вопрос Вы так и не дали ответ.

я відповів словами цих людей- "Об’єднана прес-служба Федеральної національно-культурної автономії “Українці Росії”, Об’єднання українців Росії та Бібліотеки української літератури в Москві"))))
і чому це брєдятіна? чому все що скажете Ви і колеги -це ангельський спів і благоліпіє,а думки опонентів і інших брєдятіна???!!!!

Давайте поговорим о справедливости, Павля начал тему хрен знает о чем, который явно разжигает конфликт. Модераторов - нет.

Еще пара его постов и я его затроллю, буду гнобить и обижать и мне таки выпишут зввезду, медаль а может и бан, где справедливость товарищи?

одним 22-річним українцем з Одеси) можна сміло везти на ВДНГ!!!!!
ой яку ж я допустив прикру помилку в першому реченні....2 мені за семестр...:sorry2::cray2:

В общем похвастаться нечем, но по*****ть хотите:)

Давайте поговорим о справедливости, Павля начал тему хрен знает о чем, который явно разжигает конфликт. Модераторов - нет.

Еще пара его постов и я его затроллю, буду гнобить и обижать и мне таки выпишут зввезду, медаль а может и бан, где справедливость товарищи?

Що я розпалюю???!!а те що кидають темки навмисно про Матч, Серпень,Восьмого, що тільки ці фільми зараз в прокаті? .нема більше ніяких фільмів для обговорення?!і не кажіть що це не робиться цілеспрямовано...+ я підтримую розмову про "ваші" фільми ,а ви психуєте...

хлопці скажу вам таку байку- або я ,або ви)))є такий сайт уа футбол---закінчилося все плачевно)))):focus:

Когда у человека нет своего мнения, то он перестает существовать, как личность. Превращается в "заевшую пластинку", которая способна только на одно - безустанно повторять то, что на ней записано.
Очень печально, что у вас нет собственного мнения и своих умозаключений, которые основываются на каких-то фактах. Пустой треп, да еще и чужими фразами...

Вспомнился анекдот, когда мужик к врачу пришел с жалобой, что вокруг одни пидарасы.
pavlja, мне Вас жаль.
П.С. и жаль не от того, что Скорпион Вас затроллит.

ну матюки від вас чути це як омофор...тільки мені чомусь зразу "Нарушения 0/1 (3) ",а у вас чогось все чисто)

Я редко позволяю себе "крепкие" слова, когда нахожусь в обществе с незнакомыми людьми, но бывают неприятные исключения:(

Павля, как жизнь вообще? Как твоя беха? Как жена? Как дом родной?

Когда у человека нет своего мнения, то он перестает существовать, как личность. Превращается в "заевшую пластинку", которая способна только на одно - безустанно повторять то, что на ней записано.
Очень печально, что у вас нет собственного мнения и своих умозаключений, которые основываются на каких-то фактах. Пустой треп, да еще и чужими фразами...

))))мої думки не пропустять тут фільтри,і ви будете в шоці,сядете на кораблик і попливете в Сочі....

Господа, а давайте все те, кому не нравятся не побрезгуют кнопкой "жалоба модератору" ? Кто за?

Вспомнился анекдот, когда мужик к врачу пришел с жалобой, что вокруг одни пидарасы.
pavlja, мне Вас жаль.
П.С. и жаль не от того, что Скорпион Вас затроллит.
Знаєте анекдот м'яко кажучи плоский...але то таке...
чесно- Ви мені приємна людина і Ви знаєте чому....не хотів би я з Вами сваритися через наші різні погляди...давайте сьогодні просто проігноруємо один одного...

хлопці скажу вам таку байку- або я ,або ви)))є такий сайт уа футбол---закінчилося все плачевно)))):focus:
Предположу, что на данном ресурсе для Вас закончится все бонально просто - Баном.

))))мої думки не пропустять тут фільтри,і ви будете в шоці,сядете на кораблик і попливете в Сочі....

Знаете, я за свою короткую жизнь повидал много недалеких людей. Не думаю, что вы меня сможете удивить:focus:
Не считайте оскорблением, но как иначе назвать человека, который не может выразить свои мысли и подкрепить их, при этом не перейти тонкую грань между спором и руганью.

Предположу, что на данном ресурсе для Вас закончится все бонально просто - Баном.

Бонально) ні глобальніше -довічним,але не через ідеї,чи щось, все дуже "бонально",-за те що я вболіваю за донецький Шахтар)))а головний модератор фанат Динамо...не стерпів бідака...

нема більше ніяких фільмів для обговорення?!
Опять указываете, что и кому делать.
Хотя и нет желания этого делать, но называйте любой известный фильм который Вам нравится и я (НО НА УРОВНЕ ВАШИХ УМОЗАКЛЮЧЕНИЙ), найду там межнациональную рознь.

Останнє редагування:
Знаете, я за свою короткую жизнь повидал много недалеких людей. Не думаю, что вы меня сможете удивить:focus:
Не считайте оскорблением, но как иначе назвать человека, который не может выразить свои мысли и подкрепить их, при этом не перейти тонкую грань между спором и руганью.

ну в мене на 2 роки бачу довша) дивувати вас не збираюся)мені абсолютно фіолетово,що ви думаєте про мене,в мене є БАГАТО друзів і знайомих які мене поважають і яких поважаю я...
а ви ?!незнаю,не бачив ,не чув...так це все балачки які не підкріплені нічим...+ ви всі хвалитеся ,що можете висловити свої думки на 10 сторінок,але ви думали чи хтось їх читає?!

Опять указываете, что и кому делать.
Хотя и нет желания этого делать, но называйте любой известный фильм который Вам нравится и я (НО НА УРОВНЕ ВАШИХ УМОЗАКЛЮЧЕНИЙ), найду там межнациональную рознь.

Опять указываете, что и кому делать- Знову закриваєте мені рот...
фільм "ТойЩоПройшовКрізьВогонь"(НА УРОВНЕ МОИХ(Господи прости) УМОЗАКЛЮЧЕНИЙ)

ну в мене на 2 роки бачу довша) дивувати вас не збираюся)мені абсолютно фіолетово,що ви думаєте про мене,в мене є БАГАТО друзів і знайомих які мене поважають і яких поважаю я...
а ви ?!незнаю,не бачив ,не чув...так це все балачки які не підкріплені нічим...+ ви всі хвалитеся ,що можете висловити свої думки на 10 сторінок,але ви думали чи хтось їх читає?!

"Скажи, кто твой друг и я скажу, кто ты" - вполне вероятно, что те люди, которые уважают ваше предвзятое мнение и отсутствие возможностей для его правильного изложения, не далеко "ушли".
Я уверен, что читают и читаю те, кто умеет читать и мыслить, а не только бросаться чужими фразами и выводами.

от ментальність блін...як я - то чуть не поліцай,всім все забороняю, а як мене то вся гоп-компанія щемить-то не можна,то не можна)))

"Скажи, кто твой друг и я скажу, кто ты" - вполне вероятно, что те люди, которые уважают ваше предвзятое мнение и отсутствие возможностей для его правильного изложения, не далеко "ушли".
Я уверен, что читают и читаю те, кто умеет читать и мыслить, а не только бросаться чужими фразами и выводами.

завтра всіх зберу - і підемо з України, в гори(тільки скажіть які-бо ми не освідченні)...не будемо мучити блаженних...

Життя прекрасне, Бехи немає.Дружина,то особисте.Дім не рідний...
Так может уже пора домой, встретить девушку, пожениться, найти в себе силы заработать чтобы как лошара не брать кредит и купить себе патриотичную славуточку?

завтра всіх зберу - і підемо з України, в гори(тільки скажіть які-бо ми не освідченні)...не будемо мучити блаженних...

Лучше в школу еще раз пойдите, а не в горы. Так хоть у детей ваших будут шансы.

Назад
Зверху