Дорогі мої друзі! Кляті вороги! Просто байдужі!
Вітаю вас, мої хороші, з наступаючим, не побоюсь цього числа, 2016-им роком!
Бажаю друзям доброго здоров’я, душевного і сімейного спокою, здійснення мрій і виконання планів, кохання, любові і усього того, чого собі бажаю я. Може вам всього і не треба, але дарованому коню... Отож, будьте обачні і бережіть себе та своїх близьких, і нічим не переймайтесь- скоро все стане минулорічним...
Ворогам я бажаю пітніти, зажди викликати огиду в оточуючих, безліч різноманітних неприємностей: від дірявих шкарпеток до випадкової цеглини на вашу голову. Щоб ви стали посміховиськом, щоб у вас з’явилася лисина і ворона влучила на неї своїм послідом. Хай вашими друзями будуть одні тролі!
Байдужим бажаю... Нічого вам не бажаю. Тоді як ви нічого не робите, друзі нас розбещують та підтримують наші лінощі, потакають нашому самолюбству, погоджуються з вадами нашого характеру; вороги роблять нас зосередженими і змушують не втрачати пильності, нещадно нас критикуючи, насміхаючись з наших помилок і хибних вчинків. Від вас, байдужі, ні холодно, ні парко.
Отже, всім добрим людям- всього доброго, всім іншим- всього іншого! Будьте собі і мене не забувайте!