Прикольные картинки :)

maxe38

Moderator
Город
Полтава
Nemo,це я про тебе .
Не витрачай часу та енергії на дегенератів..Із бмвклюпсру.
Я тебе дуже проШу..

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Nemo,це я про тебе .
Я тебе дуже проШу..
Опа, новина! І навіщо ?!? Тобі немає де запАл подіти ?!? На цих тваринах треба поставити хрест ! Краще в прямому значенні. Ти до них не «достукаєшся». Немає «хороших кацапів». Це покидьки, народність-гній.

maxe38

Moderator
Город
Полтава
Опа, новина! І навіщо ?!? Тобі немає де запАл подіти ?!? На цих тваринах треба поставити хрест ! Краще в прямому значенні. Ти до них не «достукаєшся». Немає «хороших кацапів». Це покидьки, народність-гній.
Ти вважаєш що я мазохїст?

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Ти вважаєш що я мазохїст?
Я вважаю, що ти марнуєш свій час. Краще випити з друзями. Як на мене - за порєбріком кінчене все і вся. Тут треба працювати над тим, щоб і духу кацапського не залишилось на території Неньки. Дистанціювати себе від всього москальського. В першу чергу - мова. І нєхєр пиздіти, що «какая разніца…я патріот, но рускоязичний»… Нах тобі, чоловіче, чужа мова ?!? Ти своєї не маєш?!? Цураєшся її ?!? А як же тоді історія і вікові протистояння кацапам/полякам/австро-уйобцям ?!? Нахєра наші пращурі зберегли цю мову через віки ?!? Щоб ми зараз спілкувалися однією мовою з нашими вбивцями?!?
Нє, сука, я цього не розумію.

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Відмовляй. Нехай краще тут тусуються.

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Трохи емоційно то в мене получилося, але вибачайте, панове.

maxe38

Moderator
Город
Полтава
Я вважаю, що ти марнуєш свій час. Краще випити з друзями. Як на мене - за порєбріком кінчене все і вся. Тут треба працювати над тим, щоб і духу кацапського не залишилось на території Неньки. Дистанціювати себе від всього москальського. В першу чергу - мова. І нєхєр пиздіти, що «какая разніца…я патріот, но рускоязичний»… Нах тобі, чоловіче, чужа мова ?!? Ти своєї не маєш?!? Цураєшся її ?!? А як же тоді історія і вікові протистояння кацапам/полякам/австро-уйобцям ?!? Нахєра наші пращурі зберегли цю мову через віки ?!? Щоб ми зараз спілкувалися однією мовою з нашими вбивцями?!?
Я не спілкуюсь кацапською...Ти чого ??((

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Я не спілкуюсь кацапською...Ти чого ??((
Та Max, я не тобі конкретно !!!
Помітив, що ти твердо вже майже рік (як це сумно - РІК… з початку війни) спілкуєшся саме українською.
Під «ти» я мав на увазі середньостатистичного українця…

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
А хлопаків повертай з того кацапського форуму! Переживаю за них. 😂😂😂

maxe38

Moderator
Город
Полтава
Друже, на добраніч...І тобі і мені ))

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Навзаєм! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Треба ще якусь картинку добавити, а то прийде завтра злий модер і люлєй навішає за флуд…😂
1F74D541-715D-47D3-95BB-BFC3B95C0039.jpeg

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Nemo,це я про тебе .
Я тебе дуже проШу..
Та скучно було, я знаю, що марно, так, трохи накинув, посмiхнувся та пішов далі, я у Польші, в Закопане заїхав, жінка по крамницям, а я з пивом сидів, розважився трішечкі)

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Хоть кто то катается в этом году...
З тіми персами іранськими, хоч би не прийшлось терміново повертатися.

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
З тіми персами іранськими, хоч би не прийшлось терміново повертатися.
Та думаю, що без тебе справляться…😄

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Та думаю, що без тебе справляться…😄
Дітлахи там, а в нас можуть і аЄропорт зачинити, я про те)))

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
В нас слухі ходять, що прилетіло персам добряче, це звісно не ми), але «трохи» пошматали склади з балістікою, КСІРу прилетів гарний привіт та інше.

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
В нас слухі ходять, що прилетіло персам добряче, це звісно не ми), але «трохи» пошматали склади з балістікою, КСІРу прилетів гарний привіт та інше.
Повязують з хвилею террактів у нас напередодні, хто їми керує - ми знаємо, міркую то був легенькій намьок даже не персам, а кацапам.

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Шо цікаво - землетрус у тої провінціі куди бахнули, відбувся у той же час, коли там бомбило, хз що за сопадєніє)))

DIFFERENTIAL

Тут може бути ваша реклама.
Страна
Украина
В цьому питанні потрібно діяти дуже обережно. І справа не в "какая разніца", а в самому підході. Багато хто з російськомовних і радий би був перейти на солов'їну, але надто наполегливий підхід до цього їх відвертає. Ми ж нація вільних людей, то ж і перехід повинен бути не під примусом, а за заохочуванням.
1675321501999.png