Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Та понятне діло)))) Андрійовичу вітання, трошки пізніше спробую приїхатиТот Крым не особо и нужен,но принципа дело...Так тоПереглянути вкладення 694033
Завжди раді добрим людям...)))Та понятне діло)))) Андрійовичу вітання, трошки пізніше спробую приїхати
Що там лівий взагалі робе?
Типовий кацап - прийшов щоб щось підісрати, спиздити або просто настрій зіпсувати…Що там лівий взагалі робе?
Лівий репу чухає, думає як спиздити ті два яблука і звинуватити США та Україну....))Що там лівий взагалі робе?
Тішить те, що мої похресники (13 років) дали вірну відповідь швидше, аніж мій батько. Справжні бандерівці ростуть!Радує, що всі відразу зрозуміли, як використувати ніж
В мене теж напевно сидить навчяння у місті Лева ))), тому мабуть і відгадав)))))))Тішить те, що мої похресники (13 років) дали вірну відповідь швидше, аніж мій батько. Справжні бандерівці ростуть!
Звезло, що три рокі прожив у Львові, а тоб досі як той лох не міг би спілкуватися, звиняйте що не поліглот, але я стараюся, хоч вже років 17 не спілкувався на мові, зараз на роботі з друзямі - тількі на українській, прокачуємося))))