KoJI6aCa
Пользователь
- Повідомлення
- 22
- Вік
- 37
- Город
- Винница
Вариант прозвонить разьемы до приборки, возможно где то обрыв.Мужики, та я бачу ви свої приборки швидше за мене полагодите)))
Не можу бути впевнений, що діло в самій приборці, бо коли сьогодні поставив її, запрацювала, тоді погасла. Порухав дротами, які йдуть від роз"ємів - мигнула, погасла, ше раз мигнула, тоді почерзі загорались лампи "не пристебнутий" та лампа рівня гальмівної рідини.
Шо робити дальше?
Подьедь на разборку, попроси 100% рабочую приборку и поставь себе, если заработает, то проблема в приборке соответственно, дальше будешь думать.Якби знав напевне, що проблема в приборці, то звичайно, що проблема б вирішилась покупкою іншої приборки.
А якщо виявиться, що проблема не в приборці, то нащо мені ще 1 чи 2 чи 3 такі самі)
Можливо ближчим часом десь візьму попробувати 100 % робочу приборку. Покищо не мав можливості.
Да они взаимозаменимые, даже GEN I с GEN III взаимно заменимые, главное чтоб двигатель совпадал и коробка.Ще 1 момент: GEN II С 02/89 до 09/90, цвет белый і GEN III С 09/90 до окончания производства, цвет синий ВЗАЄМОЗАМІННІ? Чи мені підійде тільки така як в мене зараз стоїть, тобто GEN II ?