Сімейне авто для подорожей: Toyota Venza

• Автор теми Автор теми dart50
  • Дата створення Дата створення

dart50

Пользователь
Повідомлення
956
Город
Кривой Рог
Щоб було велике, щоб влізало багато сімейного скарбу, щоб троє дорослих або дітей в кріслах могли комфортно їхати ззаду. Далеко їхати, довго.

Ну і, звичайно, щоб не ламалося ніколи і щоб палива багато не їло. Дизель Євро4 і нижче не бажано, але можна якщо авто не дороге і буде чисто для траси, бо зменшується число міст, у які на такому можна заїхати.

Venza - місця багато, спинки задніх сидінь можна нахилити щоб спати.
Мотор, коробка вічні, підвіска проста. ГАЗ. Великі колеса і кліренс для українських доріг.

Продавець каже завіз її 2 роки тому з Штатів. Продає бо треба щось таке, що вмістить квадроцикл.
Вдарено злегка спереду і ззаду, але він обіцяє все пофіксити. Литовські номери, але це не точно :biggrin:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=266386815

Описание скрытого текста/картинок: більше фото
IMG_1534785968554_50517.jpg

IMG_1534785968559_26061.jpg

IMG_1534785968563_22578.jpg

IMG_1534785998486_71228.jpg

IMG_1534785998491_36499.jpg

IMG_1534785998494_14763.jpg

Що скажете, гарний машин, чи є краще під мої запити?

жить в Германии и купить америкеский биток, сделанный в Литве ?))))

по сабжу : Цафира ? Тойота Привиа ?

Дело конечно ваше , я ни в коем случае не навязываю свою точку зрения. Но мне немного не понятно смысл покупки вензы за 16 тысяч долларов без растаможки в германии.
Согласно аутостату более менее живые вензы уходят за 3500-4000 долларов. Т.е. с растаможкой без ремонта они станут 11-12. Плюс 3-4 тысячи в ремонт и вы за 16 тысяч долларов получите авто на украинских номерах. Мало того что дешевле - так вы сами будете знать что с этим авто было , и как его отремонтировали, и какой реальный пробег.
http://autoastat.com/ru/search?auct...rom=20.07.2017&dateTo=21.08.2018&location=100

жить в Германии и купить америкеский биток, сделанный в Литве ?))))

Якщо бита, то мені таке не треба. Це ж можна перевірити по Carfax, правильно?
Не думаю, що на авто для перепродажу ставили-б LPG. Тобто скоріше за все він брав його собі.

Якщо брати напряму зі Штатів, то буде дорожче. Мито 10%, якого в Литві для 7-річок немає, ПДВ на 3% більший.
І LPG в 4-5 разів дорожчив в Німеччині, ніж в Литві.

по сабжу : Цафира ? Тойота Привиа ?

Дякую, загуглю.

Дело конечно ваше , я ни в коем случае не навязываю свою точку зрения. Но мне немного не понятно смысл покупки вензы за 16 тысяч долларов без растаможки в германии.
Согласно аутостату более менее живые вензы уходят за 3500-4000 долларов. Т.е. с растаможкой без ремонта они станут 11-12. Плюс 3-4 тысячи в ремонт и вы за 16 тысяч долларов получите авто на украинских номерах. Мало того что дешевле - так вы сами будете знать что с этим авто было , и как его отремонтировали, и какой реальный пробег.
http://autoastat.com/ru/search?auct...rom=20.07.2017&dateTo=21.08.2018&location=100

Дякую, не знав про Автостат, дивився ціни по Cars.com, виходило 12-16 кілобаксів за аналогічне авто.

только после Литвы ты этот гаС будешь еще переделывать или настраивать...

газ поставить на продажную машину очень даже вариант, чтоб она быстрее продалась ...

а эти ....-В-макс, С-макс, S-max ?

На мою особисту думку Тойоти переоцінені на вторинному ринку. Коли я вибирав собі авто я дуже хотів Лексус ES 300H. Але за такі гроші як за нього просили я зміг купити дещо інше, і сподіваюсь не гірше.
Якщо тягнути зі штатів я б подивився на форд експлорер та субару аутбек.

только после Литвы ты этот гаС будешь еще переделывать или настраивать...

Візьму тільки якщо він пройде німецький ТО.

Цафира ? Тойота Привиа ?
...
а эти ....-В-макс, С-макс, S-max ?

А що з них проїде 300ткм з вірогідністю 95% без поломок, міняючи тільки розхідники (включаючи підвіску)?

Візьму тільки якщо він пройде німецький ТО.

А що з них проїде 300ткм з вірогідністю 95% без поломок, міняючи тільки розхідники (включаючи підвіску)?

любой форд легко пройдет 300 и более.

а звідки така віра в міф про надійність тойоти? і про яку вічну коробку і двигун можна говорити купуючи б/у авто?

Ну така віра. Не хочете - не вірте. Переконувати вас не вважаю доцільним.

ну я взагалі не мав на увазі що тойота і конкретно венза погана машина, просто в сучасному світі немає зараз виробника який би відрізнявся радикально чимось від інших в плані надійності. Ця надійність полягає або в гарантії якщо машина нова, або від конкретного екземпляру вже на вторинному ринку. Я дружині дуже хотів купити Toyota CH-R нову і мій товарищ який працює менеджером в салоні відмовляв мене як міг в кінцевуму результаті взяли інше авто. Надійність тойоти закінчилась там де і 124-х мерседесів і ще купи танків які їздять досихпір.

ну я взагалі не мав на увазі що тойота і конкретно венза погана машина, просто в сучасному світі немає зараз виробника який би відрізнявся радикально чимось від інших в плані надійності. Ця надійність полягає або в гарантії якщо машина нова, або від конкретного екземпляру вже на вторинному ринку. Я дружині дуже хотів купити Toyota CH-R нову і мій товарищ який працює менеджером в салоні відмовляв мене як міг в кінцевуму результаті взяли інше авто. Надійність тойоти закінчилась там де і 124-х мерседесів і ще купи танків які їздять досихпір.

Я не кажу, що всі Тойоти супер надійні. Але все-ж деяка позитивна репутація у них є. Тож шукав я саме серед Тойот. І знайшов:

1AR-FE - 2.7 літра, атмо, інжектор, VVTi, гідрокомпенсатори, ланцюг грм. Все що треба є і нічого зайвого типу турбін, вальветроніків, діс, гарячого термостатуваня.

Ніяких зайвих заморочок на екології і економії. Не треба регулювати клапани, не треба міняти грм. Взагалі нічого не треба, бо це дуже вдалий мотор навіть серед тойотівських (він не новий і відгуки дуже позитивні).

Додаємо LPG і маємо економію на рівні дизеля, але ціною запасу ходу у 500км.

Покажіть мені, де ще є такий двигун.

Ну если бы да кабы бмв до сих пор ставило м50, это вообще был бы взірець надійності :)

Дива не сталося.
Безаварійне авто з пробігом 78ткм, пригнане із Штатів 2 роки тому, виявилося битком, проданим у лютому 2014 з пробігом 87ткм.
https://www.copart.com/lot/35298253/

Дива не сталося.
Безаварійне авто з пробігом 78ткм, пригнане із Штатів 2 роки тому, виявилося битком, проданим у лютому 2014 з пробігом 87ткм.
https://www.copart.com/lot/35298253/

Продали это ведро за 8900 , причем продавал диллер а не страховая. Т.е. там мог быть и смотаный пробег , и иные нюансы.

Продали это ведро за 8900 , причем продавал диллер а не страховая. Т.е. там мог быть и смотаный пробег , и иные нюансы.

Каже продавець, що авто канадійське, тому з пробігом все нормально, він був завжди в КМ, але на copart вказали, що це милі.
А щодо аварії вона не знала.
Є якісь думки щодо цього? Скільки коштувало-б отримання повної історії канадської і американської з коментарями досвідченої людини?

Можна спробувати карфакс або єпік він.
https://trackmyvin.com/ru/vin-check?vin=4T3ZA3BB4BU040164
Якщо є знайомі , хто таскає авто то це коштує 1-2 доллари. Там будуть і фотографії.
Щодо фото удару , нажаль в кеші гуглу не зміг знайти - продаж був давно. Може більш досвічені форумчани допоможуть

Можна спробувати карфакс або єпік він.
https://trackmyvin.com/ru/vin-check?vin=4T3ZA3BB4BU040164
Якщо є знайомі , хто таскає авто то це коштує 1-2 доллари. Там будуть і фотографії.
Щодо фото удару , нажаль в кеші гуглу не зміг знайти - продаж був давно. Може більш досвічені форумчани допоможуть

Наче епіквін краще, там фото є?

А фото розбитої було? Чи ваша не бита?

Звичайно що бита, сенсу везти ціле авто ( окрім електричок) як на мене не має.
Фото були на аукціоні - , а чи були в звіті чи ні - не зню. Мені прислали скріни текстового репорту, те що мене цікавило. А саме кількість володарів, пробіг та інтервали ТО.
Спробуйте :) 4 доллари за нові знання невелика ціна :)

Пробіг, наче, справжній, але Total Loss

CarFax

Epicvin

21c9a12f2fc97cf4_6a4f1e5b5469e0.jpg

21c9a12f2fc97cf4_ab8b4b87a705bd.jpg

21c9a12f2fc97cf4_fda2ae1273e784.jpg

21c9a12f2fc97cf4_ea5a0a03c8cd31.jpg

21c9a12f2fc97cf4_85017392e0b409.jpg

21c9a12f2fc97cf4_4f8a4fd204a7bd.jpg

21c9a12f2fc97cf4_415094f4652b1d.jpg

21c9a12f2fc97cf4_df10d1584ba195.jpg

21c9a12f2fc97cf4_d64e95ed5b7e64.jpg

21c9a12f2fc97cf4_e8b934207e4382.jpg

Тотал лос тотал лосу рознь :) На копарт обычно попадают тотал лос машины, иначе страховая делает ремонт и отдает владельцу. я бы показал фото кому то с СТО , и желательно тем кто шарит в вензах. Может этот для венз не принципиальный удар.
Но что лично меня смущает это удар дошел до двигателя

дарт, авто для семьи это в первую очередь безопасность. Подумай!!!!

Назад
Зверху