N nhtirf Пользователь Реєстрація 28.01.2012 Повідомлення 8,949 Город Киев 13.03.2024 #571 Nemo2115 сказав(ла): Гарна машина,я нічого не кажу, але вже стала не по моєї кишені) Натисніть, щоб розгорнути... Так гроші не тягне тіки робоча автівка. Шо далі? Тесла?
Nemo2115 сказав(ла): Гарна машина,я нічого не кажу, але вже стала не по моєї кишені) Натисніть, щоб розгорнути... Так гроші не тягне тіки робоча автівка. Шо далі? Тесла?
Nemo2115 Пользователь Реєстрація 05.12.2019 Повідомлення 2,179 Страна Украина Город Кременчуг 14.03.2024 #572 nhtirf сказав(ла): Так гроші не тягне тіки робоча автівка. Шо далі? Тесла? Натисніть, щоб розгорнути... На працю возять, по місцю поки беру то у доньки, то у жінці, мабуть поки нічого брати не буду, Тесла дорога іграшка, карочь - не знаю доки)
nhtirf сказав(ла): Так гроші не тягне тіки робоча автівка. Шо далі? Тесла? Натисніть, щоб розгорнути... На працю возять, по місцю поки беру то у доньки, то у жінці, мабуть поки нічого брати не буду, Тесла дорога іграшка, карочь - не знаю доки)