Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Скоро товариша одного провідаємо.....Сезон бархатний завершено достроково...
Слава ЗСУ!!!!
Не так все як гадаєш,на жаль((Ця тваринка крокує світом...України паспорт в нього є(((Скоро товариша одного провідаємо
Десь біля міста Саки, Крим -
- Мама, єто треш!!!, бежім отсюда!
- Да дочка, в домік!
- Мама, какой нахрен домик, он картоній!, бежім с Крима…)))
А Хз, наверно «За царя, отечество і прочую тупую куйню», там голова в бєтон - національне достояніє))))Так а шо відповідають кацапи?
Нічого страшного. Якщо доживемо, то я навіть дізнаюся чим та паскуда поснідала.Не так все як гадаєш,на жаль((Ця тваринка крокує світом...України паспорт в нього є(((
Але я знаю де тушка ховається))
Як завжди, хтось невдало застосував цигарки уламко-фугасної діїТак а шо відповідають кацапи?
Ця потвора так хотЕла на війну, шо аж шоу з цього створила, ай ай ай)))Йобань.
Пишуть що їхав як тот штірліц по лівому паспорту, но шось трапілось. І йобань буде сидіти на бутилке. при тому що від "своїх".Ця потвора так хотЕла на війну, шо аж шоу з цього створила, ай ай ай)))
Та вже відпустили, шоу залишилось для підорасів та клоунів за бордюрою)))Пишуть що їхав як тот штірліц по лівому паспорту, но шось трапілось. І йобань буде сидіти на бутилке. при тому що від "своїх".
Вже? Та і ... з ним.Та вже відпустили, шоу залишилось для підорасів та клоунів за бордюрою)))