Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
І не посперечаюсяПоломки пил. Бавовна форева.
Макс, а що хруснуло? Ця піздота постійно там ошивається… Суркіс хз скільки часу там апарти має. Всі про це знали і новин там ніяких немає. Я особисто з 12 по 19 рік вдоль і поперек то Монако і Канни об’їздив і бачив тих клоунів патріотівУ меня,вчера после видео про батальйон Монако,что то в голове хруснуло. И так,пиздато хрусноло...
Ну так, буває..Макс, а що хруснуло? Ця піздота постійно там ошивається… Суркіс хз скільки часу там апарти має. Всі про це знали і новин там ніяких немає. Я особисто з 12 по 19 рік вдоль і поперек то Монако і Канни об’їздив і бачив тих клоунів патріотів
Ви ще забули про такий вид розваг (змагань) у них, як мітання коров'ячого лайна)))Усік, Україна..Пердаки москалів палають)))
Бійців такого класу в них нема та й нідочого вони їм найближчі сто років .Тепер у москалів із розваг залишились тільки балалайки)))
Нормальна людина, чого ти його так)?Джошуя ска грязна тварина у рингу
Брудно боксував.Нормальна людина, чого ти його так)?
Не можу…, плюралізм мненій блять….Я б такого робітника на.х..й одразу відправив.
Тоді б ху.є.сосив його кожен день.Не можу…, плюралізм мненій блять….
Хз, я так розумію, через Крим.І як це він в Маріуполі був?
Порушив законодавство України.Хз, я так розумію, через Крим.
В нього женщіна там начебто мешкає, вона фанатка руського міру, зятя руськіе вбили, короч там сам чьорт ногу зломає в їх головах.Порушив законодавство України.
А чього їздив?
Спитай, як там "асвабаждений" Марік.
Не обязательно.Хз, я так розумію, через Крим.
Йобань до йобані тягнетьсяВ нього женщіна там начебто мешкає, вона фанатка руського міру, зятя руськіе вбили, короч там сам чьорт ногу зломає в їх головах.