"Якась хрінь в торпеді"(вирізано з Бортовика)

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Будемо сподіватися, поки що аватарку з українськім прапором не знімаю в соц мережах.)
Тобі навіть така думка не має закрадатись в голову!!!
Думаю, ти в своєму житті маєш бути вдячним двом країнам в світі: одній, в якій народився, а іншій, в якій досяг добробуту…
Інакше треба зареєструватись на «бмвсру».
Без образ.

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Для мене одним з Героїв України в нашому протистоянні підорокацапії є Василь Сліпак.

nhtirf

Пользователь
Город
Киев
Будемо сподіватися, поки що аватарку з українськім прапором не знімаю в соц мережах.)
Я вибачаюсь. А український прапор в соц.мережах тому що голосування в якомусь ООН чи воно у сердці?
Не треба робити висновки поспіхом, а треба бачити в цілому.
Українці вже навчені усілякими ЗРАДАМИ. За останніх 9років їх у нас було достобіса.
Питання по голосуванню для багатьох незрозуміле. Але життя йде. Прийде і розуміння.

nhtirf

Пользователь
Город
Киев
Не рефлексуй на незначні події.
На це як раз йобань кацапська і любить ловить.

yaco

Пользователь
Город
Киев
Тим часом он і Ізраїль, і в тому ж ООН, не зважаючи на світовий мейн-стрім, не до кінця визначився із своїм відношенням до далекого "конфлікту між якимись двума пост-радянськими країнами"
Така собі ілюстрація різниці між "підтримуємо" і "схиляємося до підтримки, але, начасі, не повністю". Всьо нормально

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Я вибачаюсь. А український прапор в соц.мережах тому що голосування в якомусь ООН чи воно у сердці?
Не треба робити висновки поспіхом, а треба бачити в цілому.
Українці вже навчені усілякими ЗРАДАМИ. За останніх 9років їх у нас було достобіса.
Питання по голосуванню для багатьох незрозуміле. Але життя йде. Прийде і розуміння.
Я про те, що писали в новинах місцевих, нібито багато юзерів в соц мережах почали знімати прапор України з аватарок.

RAI

Пользователь
Город
Киев
Не понимаю чего возмущаться!?
Израиль имеет во всех вопросах двужопую позицию, как и турки.
Закономерно...

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Не понимаю чего возмущаться!?
Израиль имеет во всех вопросах двужопую позицию, как и турки.
Закономерно...
Політіка блджат!🤣 як у всіх)))

nhtirf

Пользователь
Город
Киев
Я про те, що писали в новинах місцевих, нібито багато юзерів в соц мережах почали знімати прапор України з аватарок.
Ааааа. Ну то недочув. :)
Ще й в новинах. Писали. Нібито. Багато. Юзерів. Почали. :)
А шо там у фолловерів? НОРМ? Сон нормальний? :)

Такоє. Нєокрепшиє уми. :)

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Ааааа. Ну то недочув. :)
Ще й в новинах. Писали. Нібито. Багато. Юзерів. Почали. :)
А шо там у фолловерів? НОРМ? Сон нормальний? :)

Такоє. Нєокрепшиє уми. :)
А хз….
Не знаю, як громада відноситься до Швеця, я сам не зовсім розумію хто він, але ж….)
View: https://youtu.be/t_Ra2Oxsb9E

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Зрозумійте мене правІльно), я уболіваю за обидві Країни, і мене дуже дратує, коли вони туплять, що одна, що друга…, якось так….(

RAI

Пользователь
Город
Киев
коли вони туплять, що одна, що друга…
Ну так у обоих йобнутые соседи, которые не дают спокойно жить, .....так что "маем те що маем".

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Ну так у обоих йобнутые соседи, которые не дают спокойно жить, .....так что "маем те що маем".
Тут згоден…((((

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
:) Треба зробити щоб наші країни були сусідами :)
Ми починаємо просуватися на північ, чи ви на південь?))))

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
ЗИ. Згідно з обертами що набрали ЗСУ - у вас краще та бистріше вийде))))

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Республіканці отримують більшість в палаті представників, тепер подивимося, хто був правий, може бути вєто на дії Байдена стосовно озброєнь для України, а може передача більш вагомих озброєнь….

Konsul

Пользователь
Страна
Украина
Город
Львов
Ага, особливо ще й після того, як синок попереднього президента-клоуна закликав зупинити фінансову допомогу Україні…🤪🤪🤪

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Ага, особливо ще й після того, як синок попереднього президента-клоуна закликав зупинити фінансову допомогу Україні…🤪🤪🤪
Крім Трампа там ще багато людей)

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Гарри Табах, я думаю ця людина звістна громаді, респ кстаті до міску кісток, ну і де він не правий???
View: https://youtu.be/SDzt9fLoejQ

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Звідти -
- верите ли Вы по переговорам нарышкина и Бернса по бла-бла-бла…?
- Я верю в Б-га и 6-ой флот США! 👏👏👏

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Сапольскій Робєрт…., людина кмк дуже і дуже грамотна (всі лєкції передивився) - дуже цікаве та місцями протиречіве інтервью, у кого є час - рекомендую.
View: https://youtu.be/kFk_W2vD0Ew

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Дивлюся на ціх макронів та розумію - нічого не змінилося, як я ще рік тому писав - треба сподіватися тількі на себе, у кожного своі зацікавленості, в тому чіслі і у «Запада», ще є мала толіка, що грають у доброго та злого поліцмейстера, але я вжє в це не вірю, вас (як і нас вже давно) просто використовують у своїх «інтересах», ви вже доказали (як і ми свого часу) що можете виживати і трощіти ворога, від тепер нова ціль - відходити від зовнішніх «помічників», треба робити свій «оборонпром», це наступний крок, сподіваюся, що пан Зеленській і Ко - це розуміють…., Незалежність - вона повинна бути цілковитою, ми це вже зрозуміли, черга за вами, сподіваюсь- все вийде.!

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
На майбутне - Германія - союзник, любітєлі багетів- ні, в піку німцям, ніякого ЕС ні буде у вигляду моноліту по вашому питанню, вам лавірутовати між ціми хижаками, доки не вистроїте свою оборонку, а це можливо, як що зможете - будете східною країною намбер «1».
Просто глянув зі сторони)
Штати - самий страшний наркотік.

GeisT

Пользователь
Страна
Украина
Город
Киев
доки не вистроїте свою оборонку, а це можливо, як що зможете - будете східною країною намбер "1"
"Хочеш миру - готуйся до війни" , фраза сказана тисячоліття тому ,буде актуальна в будь якому сьогоденні і майбутньому.

Nemo2115

Пользователь
Страна
Украина
Город
Кременчуг
Ми багато не знаємо про Байдена молодшого…., є надія, що пан Зеленській щось має у рукаві))), я все рівно залишаюся на боці тих, хто вважає, що будь «респи» у владі - ви б не виживали, а перемогали б щойно, зараз…, час покаже…