Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Що трапилось?Якось неприємно вийшло….(ООН)….((((
Дивись новини(Що трапилось?
Голосування України в ООН стосовно Ізраїля?Дивись новини(
Ну нарешті в нас з'явився генератор)))Переглянути вкладення 694511
Дурак тот путин с со своими атаками на энергообьекты..
Супер. А я тоді дрова заберу…Ну нарешті в нас з'явився генератор)))
Ти в мене був у маю місяці і не бачив((Але то звичайно)))Ну нарешті в нас з'явився генератор)))
А то ти ніч в мене спав біз світла. Таке було? Ні.Ну нарешті в нас з'явився генератор)))
Я тобі подарую скільки треба. Не відбирай,не москаль???Супер. А я тоді дрова заберу…
Ти наче казав, але я не пам'ятаю)Ти в мене був у маю місяці і не бачив((Але то звичайно)))
Я покажу)))Я тобі подарую скільки треба. Не відбирай,не москаль???
Скільки дров,куди везти?
Адресу ???
Шуткую,не ображайся...
Я покажу)))
Вже переробили «булер‘ян» на «переробку». Неекологічно, але це не найбільша проблема на сьогодні.Я тобі подарую скільки треба. Не відбирай,не москаль???
Скільки дров,куди везти?
Адресу ???
Шуткую,не ображайся...
Гґ))Я пам'ятаю куди їхати))Я покажу)))
У нас дрова від 2кГ за куб,рубані...Так що сенсу їх купувати як паливо немає,тільки як аварійний запас.Переробка мені ніяк,випускні шляхи с хати під неї не пристосовані.Вже переробили «булер‘ян» на «переробку». Неекологічно, але це не найбільша проблема на сьогодні.
А так то у Львові ЗІЛ рубаних дров твердих порід (бук/граб/ясінь/дуб) — 15кгрн.
Та для будинку це точно не годиться. Ще й в чорній сажі буде все навколо… сусіди проклянуть. А от для гаражного боксу - в сам раз. Ще й перейматися самою наявністю переробленого мастила не дуже приходиться.У нас дрова від 2кГ за куб,рубані...Так що сенсу їх купувати як паливо немає,тільки як аварійний запас.Переробка мені ніяк,випускні шляхи с хати під неї не пристосовані.
Є враження що розвинутий світ вирішив закрити питання з рашкою, іраном та КНДР.Подоляк запропонував ввалити по іранським заводам дронів…., закралася думка, як що б наші під вашим прапором це зробили - було б круто, усім профіт, та не причепишся…)
Як би…, було б круто…Є враження що розвинутий світ вирішив закрити питання з рашкою, іраном та КНДР.
З іраном і кндр вирішать дистанційно, а вот з йобанью на болотах прийдеться вирішувати українською кров'ю.
Не може йобань з 1% світового ВВП крутити яйця 99%.
А є інші варіанти?Як би…, було б круто…
Скоро буде рок-н-ролл…Є враження що розвинутий світ вирішив закрити питання з рашкою, іраном та КНДР.
З іраном і кндр вирішать дистанційно, а вот з йобанью на болотах прийдеться вирішувати українською кров'ю.
Не може йобань з 1% світового ВВП крутити яйця 99%.
Та буде. А точніше у нас вже.Скоро буде рок-н-ролл…
У вас - так, але у світі - трохи зачекайте, готуємосьТа буде. А точніше у нас вже.
Інших варіантів немає.
Знову…., ну це вже за межою…, мабуть ми (я) чогось не розуміємо…., при цьому при заходу в Херсон були помічени ізраїльскі броньовікі, котрі Ізраіль офіційно - ні ні ні…………(Та це якась срана ганьба просто
Пєрєгіби на місцях.Знову…., ну це вже за межою…, мабуть ми (я) чогось не розуміємо…., при цьому при заходу в Херсон були помічени ізраїльскі броньовікі, котрі Ізраіль офіційно - ні ні ні…………(
Будемо сподіватися, поки що аватарку з українськім прапором не знімаю в соц мережах.)Пєрєгіби на місцях.
Світ в дипломатії сірий. Так шо ні чього страшного не сталося у глобальному масштабі.
Думаю зроблять висновки.
А за броньовики дякуємо.