Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
ніхто не знає - офіціали ще беруться за них, чи вже ні?
А если 518-ую с этим шедевром...ммммм.))А если найти живую 318 е36 с м43 моторм,
ніхто не знає - офіціали ще беруться за них, чи вже ні?
:biggrin: я такого ж року взяв за 6:blush:..нє не так..6 то вона мені вже вийщла після заміни\ремнту\діагностики практично всього шо того потребувало..а сказочніків які живуть ше цінами 10 річної давнини таки да..в нас багато:spiteful:Один продає е39 в м-пакеті 97 р.в. за 10.500 Я йому кажу: якщо продаси за 9.000, вважай, що тобі дуже пощастило!
ну скажем за компдіагнистику сіменса мс40, бажаючих взятися практично не було:blush:Конечно берутся, я на своей периодически бываю) какая им разница, кто им деньги платит за диагностику или ремонт...
:biggrin: я такого ж року взяв за 6:blush:..нє не так..6 то вона мені вже вийщла після заміни\ремнту\діагностики практично всього шо того потребувало..а сказочніків які живуть ше цінами 10 річної давнини таки да..в нас багато:spiteful:
ну скажем за компдіагнистику сіменса мс40, бажаючих взятися практично не було:blush:
сказочніків які живуть ше цінами 10 річної давнини
А если 518-ую с этим шедевром...ммммм.))
то тобі треба до екстрасенсів:biggrin: причина -сама головна, не висять такі машини довше дня шо б там були актуальні ті лінки, даю конкретно мої приклади: два роки назад шукали Е34, по всім "висячим лінкам" шо переїздили передивилися 70% -живого нічо нема, авторіа мотніторилося в режимі онлайн практично щодень, тільки вискочила об’ява по більшменш на вид стоячий апарат, ми по суті перші позвонили-підїхали-забрали, об’ява висіла в авторіа близько 3 годин і то за той час власника уже дістали дзвінками то каже першим ділом добрався додому до компа-зняв об’яву:biggrin:, другий варіант Е39:dirol: передивилися за три дня біля 12 машин: ситуація аналогічна.. 70% з того шо висить -стан “абнять і плакать” blush:вже практично зупинилися на одному більш-менш нормальному варіанті но після поїздки на сто там виявили ше пару косяків на які власник вже просто вперся і не хотів далі спускати ціну (до речі за три дня піся нас він її таки продав:biggrin, далі моніторим авторіа..в 21,45 знаходимо свіжак оголошення 10хв назад подане, машина практично за 80км від нас, звоним-домовляємся на сьогодні :blush: в 120ночі оглядаємо машину/торгуємось/даємо завдаток вранці оформляємо в мрев..все:biggrin:...це по темі дай лінк..не дам, бо не висять машини варті уваги довго, шо б на них дати лінк:dirol:А можна запросити "не сказочніків", а пацанiв, шо беруть 39ки за 6Куе викласти сюди хоча б декiлька лiнкiв на "стоящi" варiанти (за грошi автора, або й меншi)?
Щоб, так би мовити, переконати (або хоча б похитнути)
то тобі треба до екстрасенсів:biggrin: причина -сама головна, не висять такі машини довше дня шо б там були актуальні ті лінки, даю конкретно мої приклади: два роки назад шукали Е34, по всім "висячим лінкам" шо переїздили передивилися 70% -живого нічо нема, авторіа мотніторилося в режимі онлайн практично щодень, тільки вискочила об’ява по більшменш на вид стоячий апарат, ми по суті перші позвонили-підїхали-забрали, об’ява висіла в авторіа близько 3 годин і то за той час власника уже дістали дзвінками то каже першим ділом добрався додому до компа-зняв об’яву:biggrin:, другий варіант Е39:dirol: передивилися за три дня біля 12 машин: ситуація аналогічна.. 70% з того шо висить -стан “абнять і плакать” blush:вже практично зупинилися на одному більш-менш нормальному варіанті но після поїздки на сто там виявили ше пару косяків на які власник вже просто вперся і не хотів далі спускати ціну (до речі за три дня піся нас він її таки продав:biggrin, далі моніторим авторіа..в 21,45 знаходимо свіжак оголошення 10хв назад подане, машина практично за 80км від нас, звоним-домовляємся на сьогодні :blush: в 120ночі оглядаємо машину/торгуємось/даємо завдаток вранці оформляємо в мрев..все:biggrin:...це по темі дай лінк..не дам, бо не висять машини варті уваги довго, шо б на них дати лінк:dirol:
Звичайно не на продаж. Викласти тут, на форум, просто фото (можна навiть у цiй темi). Вважаю, не одному менi цiкаво, що можна вирвати за 2-3 години присутностi оголошення :dirol:в смислі викласти?:blush:..на продаж?:shok:
не видноПереглянути вкладення 656806 ось теперешня 39-ка, М52В28, ручка 97р. на шкірі:dirol:
іномарка!!!на шкірі
натискаєш на вложеніє і все видно:biggrin:не видно
:biggrin::biggrin::biggrin:...та при чьом тут іномарка?..просто написав комплектацію, жінка якраз сильно хтіла шкіру, її пре, ну повезло їй хтіла шкіру-має шкіру:biggrin:іномарка!!!
натискаєш на вложеніє і все видно:biggrin:
:biggrin::biggrin::biggrin:...та при чьом тут іномарка?..просто написав комплектацію, жінка якраз сильно хтіла шкіру, її пре, ну повезло їй хтіла шкіру-має шкіру:biggrin: