в кожного свої фломастери:blush: для мене 2л то потолок мотора:biggrin:Мотори починаються від 3.5, а для мене з чотирьох літрів.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
в кожного свої фломастери:blush: для мене 2л то потолок мотора:biggrin:Мотори починаються від 3.5, а для мене з чотирьох літрів.
в кожного свої фломастери:blush: для мене 2л то потолок мотора:biggrin:
я ж не спорю:biggrin:Нам не по пути))))
у багатих своя жизнь:biggrin:а я ніколи не рахував витрати пального. до лямпочки))) якщо мені подобається, то пофіг який розхід,
для мене 2л аж забагато, тому і я кажу навіщо дарма викидати гроші:blush::biggrin: а по темі цікаво автор теми хоч шось купив:dirol:але два літра, то не машина, нащо дарма витрачати гроші
І їх прийдеться заплатити. І чимало, це якщо ще знайде. Бо я не знаю, якому зараз фанату прикортить злити за пару тисяч машину, в яку вкладено бюджет, мабуть, декількох, а, головне, душу.готовий платити гроші.
яке відношення має "коньюктура" ринку до таких ідеальних авто як е21,23,30,32,34?
якщо подумати, то я вже збився з підрахунку вкладених коштів в свою е 21) і на сьогодні за 5 або 6 штук мені не має ніякого сенсу її продавати.
Если не секрет - за сколько забрали?) Врядле на рынке был бензиновый Е53 в лучшем состоянии.
Что теперь? F15?=)
Коли я капіталив свою 540, то після 7 тис просто перестав вести підрахунки, щоб не лякатися))))якщо подумати, то я вже збився з підрахунку вкладених коштів в свою е 21) і на сьогодні за 5 або 6 штук мені не має ніякого сенсу її продавати.
Что бы 34ая была в хорошем состоянии, ее регулярно надо обслуживать.
Что бы обслужить 34ый кузов нужен вагон денег.
Какой смысл человеку, который может позволить себе обслужить 34ый кузов продавать ее за 4 тыщи, если для него это в принципе деньги не большие совсем?
От того и цены такие.
Коли я капіталив свою 540, то після 7 тис просто перестав вести підрахунки, щоб не лякатися))))
А про коньюктуру - за 6 ті віддавати не захочеш, а приїде файний хлопець і дасть наліком 11. Віддаси ?))
за 11к щас 540 Е39 не продается, куда уж там Е21
без образ, але з цього видно і я впевнений, що ви просто не володієте питанням. отримання е 39 набагато дешевше, чим е21. живих е 21 по пальцях можно перерахувати в Україні, і вам гідний екземпляр ніхто не продасть. а ті що по штуці продають, то там ще мінімум 15 евро треба домазувати
Кому эти 39 за 11 зелени нужны?Хватит уже прошлым жить... А то что у вас Е21 в достойном состоянии никто ж не спорит, только наверняка машина выходного дня, ну никак не на каждый деньбез образ, але з цього видно і я впевнений, що ви просто не володієте питанням. отримання е 39 набагато дешевше, чим е21. живих е 21 по пальцях можно перерахувати в Україні, і вам гідний екземпляр ніхто не продасть. а ті що по штуці продають, то там ще мінімум 15 евро треба домазувати
раджу вам одним оком взглянути на ціни в США на е21, поки що і там е28, е34 не дуже ще в ціні. а е10 це взагалі мрія і космос))).Я конечно же не владею вопросом, мне ветхие БМВ уже давно не интересны, владение парой Е30 с всыпанием тысячбаксов я уже проходил 10 лет назад... и чем дальше и свежее мои последущие БМВ - тем еще свежее я хочу, что бы они у меня были