RAI
Пользователь
- Повідомлення
- 11,911
- Город
- Киев
взяв розрахунок на Баварії, вийшло з 15% дисконтом майже 100 000 грн
Давно пройденный этап "с независимой" экспертизой.
27 тыщ очень хорошая сумма, бери и беги)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
взяв розрахунок на Баварії, вийшло з 15% дисконтом майже 100 000 грн
Проще поехать к Леше Fetus и сделать шумо и виброизоляцию и заменить динамики. Результат точно будет лучше. Konsul выше правильно отметил - крутая визуализация, подсветка, но за такие бабки… хотя это все актуально до 24 числа, сейчас это на нах никому не надоКажись по прайсу расклад примерно такой был в конфигураторе на то время:
Хай фай (с Лоджик7) - 600€
Харман - 1500€
Бэнг - 5000€
За 5 лет с Хай Фаем не возникало мысли замены акустики в машине. Замена на Харман разницы не даст особо, а на Бэнг - того не стоит за такие деньги.
Другое дело, когда новую машину берешь, то можно брать минимум с Харманом. А Бэнги/БауэрсыВилкинсы - нужно брать уже авто с ними на вторичке, когда первый хозяин оплатил
Ну в мене це все за совсім інакші бабки)))
Коли б я вам сказав, за скільки я купив цей бенг, ви б мене зрозуміли б))))
Почему тебя удивляет, что полное поканальное усиление (Бенг/Бауэрс) лучше полупоканалки (Харман)?Я слухав бенг в ф12 і в ф06 і він мене зовсім не вразив.
І висновок я для себе зробив, що він не вартий тих грошей, які за нього просять.
Але тепер, в одній і тій самій машині, ті ж самі треки… блях муза, та він на голову кращий за лоджик!!!
Я б не сказав що "саме погане"...просто ці інженери вже затиснуті рамками існуючого інтер'єру автомобіля. Дайте волю акустичним фахівцям, вони зроблять таку "сцену".... але потім їбатись доведеться вже іншим фахівцям з відділу дизайну інтер'єраЕсли развести инженера из Б&O или НК на откровенный разговор, может оказаться что салон авто самое отстойное место для конструирования правильного звука))
Тепер вдвічі пильнувати за заднім бампером тре буде
Ну тогда уже и мотор с Альпины пораТак, готуємось до сезону заздалегідь.
Я, до речі, на днях буду в Buchloe. Можу «замовити слівце»…Ну тогда уже и мотор с Альпины пора
Alpina B7 здається лише з 4.4 були