Ingenieur
Пользователь
- Повідомлення
- 2,635
- Вік
- 41
- Страна
- Украина
- Город
- Киев
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
700 доларів500 евро?)
Своим ходом выехала с площадки, или так!?))700 доларів![]()
Виехала своим ходом, новое масло в моторе и коробке, тормоза диски колодки перед и зад тоже новое.Своим ходом выехала с площадки, или так!?))
![]()
Бімба! Тут сколько, 4 заряжают в среднем за такое?Виехала своим ходом, новое масло в моторе и коробке, тормоза диски колодки перед и зад тоже новое.
Только не греет печка и салон на стирку. Нет оригинальной магнитоли.
По кузову царапини но то не важно.
Не лазил ни разу, не знаю.То у всіх дизелів так?
Я теж не знаю, але зняв все що можна було зі впуску і на мийку під тиском, 110 атм практично все видуло.Не лазил ни разу, не знаю.
Ну по хорошему там надо все старье слить, поменять патрубки, свечи и пр.Я теж не знаю, але зняв все що можна було зі впуску і на мийку під тиском, 110 атм практично все видуло.
все знімати немає сенсу, машина для того щоб навчитися їздити, для того і автомат і компакт.Ну по хорошему там надо все старье слить, поменять патрубки, свечи и пр.
Гляди побегает еще.
Коробка не пинается?
ця зараза ще 100+ткм проёїде, всі їздити навчаться, а потім за 650 продасивсе знімати немає сенсу, машина для того щоб навчитися їздити, для того і автомат і компакт.
з коробкою все нормально, принаймні покищо )
З приводу опалення взагалі дивна ситуація. Тепле повітря тільки підчас прогрівання мотору. Таке враження що термостат працює навпаки. Як мотор прогріється - в салон іде холодне повітря.З приводу клапанів - треба переконатись, що вони управляються коректно.
"Далі треба зробити сходження передніх коліс бо вібрація в руль після 60 км/год."298050 км
Замінив трубу повітря з турбіни до інтеркулера. З‘явився наддув. Поїхала швидше. Пропала вібрація на моторі.
В старій трубі трохи масла було.
Прикупив пластик на мотор. Вже виглядає краще.
Далі треба зробити сходження передніх коліс бо вібрація в руль після 60 км/год.
Переглянути вкладення 695110Переглянути вкладення 695111Переглянути вкладення 695112Переглянути вкладення 695113Переглянути вкладення 695114
+100%Диски рідні? Якщо ЦО не рідне ,навіть в 1,5мм різниця - буде вібрація. Проходив цей момент.
Все набагато простіше.Диски рідні? Якщо ЦО не рідне ,навіть в 1,5мм різниця - буде вібрація. Проходив цей момент.
Начинается.....))Так по цо диски підходять?
Якщо будеш міняти сайленти ричагів які великі, та маєш бажання зробити цікавіше, можно поставити сайленти від зет3 ем.
Стає дійсно цікавіше, але колесо трохи уходить вперед. Але такі цікавіше. Кастор збільшує. Гума живе норм. Якщо все зелене на розвалу.
Нічього там такого не має.Начинается.....))
Виробник того комплекта Master Sports Germany. Може й Китай. В принципі всеодно на виробника. Замінили. Рік гарантії дали. І взагалі тут не має об що ходову бити. Хіба що спеціально десь влупити.Так шо ж ти набрався тих машин що собака блох?
Комплект якійсь стрьомний. Шо за кантора?
Кажуть що на сьогодні вже даже лемф на старі моделі вже не тот шо був. а тут взагалі шось невідоме.