Тут каждый выбирает что ему удобнее и необходимо.Мп3 не пашет там, уже ноутьі бездисковьіе. Где я их записьівать буду?Знаю что есть вьіносньіе
У меня дочка через аукс музику слушает.
так сто не судьба ей.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Тут каждый выбирает что ему удобнее и необходимо.Мп3 не пашет там, уже ноутьі бездисковьіе. Где я их записьівать буду?Знаю что есть вьіносньіе
так сто не судьба ей.
Если нужно мр3, то сейчас делают в штатные "баварии" и ауксы и блютузы, при чем разные варианты - вешают или на кнопку АМ радио или на кнопки кассеты. Мне больше нравится вариант с АМ радио, так как там все равно слушать нечего, а кассетой жертвовать жалко - в ней то как раз и вся фича )). Недавно видел даже вариант с возможностью листать треки на телефоне кнопками перемотки кассеты - любой каприз за ваши деньги! (с)Мп3 не пашет там, уже ноутьі бездисковьіе. Где я их записьівать буду?Знаю что есть вьіносньіе
так сто не судьба ей.
В смысле кассета-адаптер? Звук то еще ладно... У меня был с этим китайским чудом печальный опыт - купил оригинальную Баварию Бизнес - топовый кассетник для Е30 второго перехода, в весьма приличном состоянии, поставил, все работает - красота! Радуйся себе!...Есть кассеты с AUX - тоже вариант. Не самый отвратительный звук
таладно! валом их!Да, я читал об адаптерах Philips/Sony только все давно сняты с производства и в первом приближении их найти не удалось.
No longer avaliable/like new/ etc.таладно! валом их!
ну на счет Сони мож и так, но есть и другие приличные бренды. Название не помню, но года 1,5-2 назад мой товарищ себе из США покупал такой адаптер, новый. Кто ищет - тот найдет! (с)No longer avaliable/like new/ etc.
Я новые искал.
325555 км
Діагностика ходової виявила під заміну:
правий нижній ричаг, правий рульовий наконечник, лівий сайлентблок балки (гумілагер).
328854 км
Виникла проблема, причому несподівано - щось почало стукати, причому не стукає а просто херячить по кузову, віддає аж в руля. Стукає і при вивороті руля саме вправо. Тобто якщо руль вліво, потім вправо то стук є, якщо вправо без поворото вліво то не стукає. Стукає інколи і на нерівностях по прямій, дивились ходову з підйомника - все ок, знайшли невеликий люфт в рульовому карданчику. Але не думаю що через нього, може редуктор рульовий? Поки закрив машину в гаражі, до вирішення. Аммортизатори сухі, морду не качає.
Що ще може бути?
Зима без снега и теплая, ездил бы еще, но вынужден ехать в командировку. Да она и так больше стоит в гараже чем ездитчет поздновато на зимовку поставил....сколько там той зимы! (с) )
330200 км330004 км
P.S.почав підтікати антифриз з під прокладки розширювального бачка. на скільки я памятаю то радіатору років 4. Польский Термотек. Чи то якість така радіатора чи холода вплинули. Але розберемось вже весною. Скоріше за все заміню радіатор.
Це і є її основна задача.Паста придає кузову блиску і відштовхує воду
Це можливо тільки при повноцінному поліруванні, всі інші "ручні" методи максимум що можуть - трішки замаскувати їх.пробував на запасних дверях прибрати грубі і глибокі подряпини. То не вийшло.
так і є, пасти треба зовсім трохи. я почав з кришки багажника, і з лівої сторони намазав забагато, витирати лишнє вже не став, а на праву сторону намазав набагато менше. результат такий самий, тільки зліва треба було терти більше.Це і є її основна задача.
Ваш досвід є безцінним, як для Вас, так і для людей, які тільки планують таку процедуру!так і є, пасти треба зовсім трохи. я почав з кришки багажника, і з лівої сторони намазав забагато, витирати лишнє вже не став, а на праву сторону намазав набагато менше. результат такий самий, тільки зліва треба було терти більше.
может на механике так, но у меня автомат, ничего не слышно было.Обычно люфт полуоси слышен при включении передачи...если прислушиваться.