LR RR vs BMW E70/71 vs MB GL vs...

• Автор теми Автор теми ///М-Hunta
  • Дата створення Дата створення
Вибір таки зроблено.

Акційний GL ?

Ні, я взагалі нові машини не розглядав. Хоча щодо GL - я його потестував, товариш якраз купив 2010 року 3 л дизель з маленьким пробігом в хорошій комплектаціі. Що сказати, машина дуже шикарна по всім параметрам, але 3 л дизеля - як на мене, дуже малувато, для пенсіон стайл - шикарно, але для драйву не підходить, тому я зразу і відкинув дизельний варіант GL.

Купив якраз те, чого не було в переліку - Land Rover Range Rover Sport. Буде більше часу - розповім бідьш детально.

Купив якраз те, чого не було в переліку - Land Rover Range Rover Sport. Буде більше часу - розповім бідьш детально.

Я вот как раз за него и пропагандировал изначально :)
Суперчаржед? Или дизель 3л?

Кстати, а Каен не рассматривали изначально?

Віктор, розказуй вже про Каєна, чи ти не його зараз тестуєш? :)
П.С. РР знову не було в прокаті?

Каен эС :) брал, уже отдал, свою у Фетуса забрал.

РР у них тот раз был Вог ветхий, года 2007го кажись. То я не стал портить впечатления себе :) взял тогда ЖЛ350..

Отзыв про Каен напишу в своем бортовике.

Я вот как раз за него и пропагандировал изначально :)
Суперчаржед? Или дизель 3л?

Так, я RRS взагалі не розглядав по причині його короткої бази. Після 7 Series це важливо. Але моніторинг ринку RR та RRS показав, що живих, адекватних за ціною та пробігом RR в рази менше, ніж RRS. Наприклад, в мене в закладках в блокноті на РІА на десяток RRS було лише 2-3 RR. Мова за ті машини, що сподобались лише тільки по фото без виїзду на огляд. Тому врешті решт прийняв рішення розглядати окрім RR й RRS.
А придбав, вірніше обміняв свою 730 D, на RRS 5,0 Supercharged Autobiography, 2011.

Класс!
Я так прусь от Спорта :)

И как он? Как едет? Рулится? Тормозит?

Я везде ищу, что бы в прокате взять..

Класс!
Я так прусь от Спорта :)

И как он? Как едет? Рулится? Тормозит?

Я везде ищу, что бы в прокате взять..

Що сказати - я в захваті від RRS! Незважаючи на те, що всеж таки відчувається короткобазовість RRS в порівнянні з 730D, авто просто БІМБА (можливо й не коректне порівняння, але буду порівнювати з попереднім своїм авто, тому що володіння 7 Series увесь свій час приносило мегазадоволення в плані комфорту, керування, ергономіки тощо).
Як їде RRS - мегакруто!!! Розгін такий, що аж не віриться, що така важка будка може так їхати. При цьому звук двигуна!!! - це шедеврально!
Щодо кеермування - взагалі відчуття, що їдеш на шикарному седані, а не на рамному кросовері. Немає відчуття, що він рулиться гірше, ніж 730D. Але я ще не випробував всі режими і налаштування, поки що катався тільки в стандартному режимі.
Гальма. В мене гальма стандартні LR, а не Brembo. Можу сказати, що гальма не такі чутливі як на BMW, але й не ватні. Вони якісь інші, ні все ок щодо вчасної зупинки, але перші дні звикав до їхньої роботи, за тиждень вже прилаштувався. Думаю, що було незвично з гальмами через те, що пересів з седана на кросовер, а він все ж набагато важчий за 7 Series, та ще й рамний.

Ні, Каєн взагалі не моє. Екстер"єр цього авто вбиває бажання ни володіти. Хоча, кажуть, їде він чудово.

Ну я у себя в бортовике описал впечатления от теста Каена :) визуально я тоже не прусь от Порше, но внутри нормально и катает он очень очень :)

Ну я у себя в бортовике описал впечатления от теста Каена :) визуально я тоже не прусь от Порше, но внутри нормально и катает он очень очень :)

Так, я читав Ваш цікавий відгук про Каєн. Дякую!

Що сказати - я в захваті від RRS! Незважаючи на те, що всеж таки відчувається короткобазовість RRS в порівнянні з 730D, авто просто БІМБА (можливо й не коректне порівняння, але буду порівнювати з попереднім своїм авто, тому що володіння 7 Series увесь свій час приносило мегазадоволення в плані комфорту, керування, ергономіки тощо).
Як їде RRS - мегакруто!!! Розгін такий, що аж не віриться, що така важка будка може так їхати. При цьому звук двигуна!!! - це шедеврально!
Щодо кеермування - взагалі відчуття, що їдеш на шикарному седані, а не на рамному кросовері. Немає відчуття, що він рулиться гірше, ніж 730D. Але я ще не випробував всі режими і налаштування, поки що катався тільки в стандартному режимі.
Гальма. В мене гальма стандартні LR, а не Brembo. Можу сказати, що гальма не такі чутливі як на BMW, але й не ватні. Вони якісь інші, ні все ок щодо вчасної зупинки, але перші дні звикав до їхньої роботи, за тиждень вже прилаштувався. Думаю, що було незвично з гальмами через те, що пересів з седана на кросовер, а він все ж набагато важчий за 7 Series, та ще й рамний.

Блин! Класс класс! Я вот боялся, что он тяжелый и неповоротный.. обзоров кучу смотрел... никак не мог сформировать впечатление :)

Блин! Класс класс! Я вот боялся, что он тяжелый и неповоротный.. обзоров кучу смотрел... никак не мог сформировать впечатление :)

:) Він, звичайно, не пушинка, але відчуття маси авто в поєднанні з кермуванням в мене особисто викликають незабутні емоції))). Все ж інженерам LR мегареспект!

:) Він, звичайно, не пушинка, але відчуття маси авто в поєднанні з кермуванням в мене особисто викликають незабутні емоції))). Все ж інженерам LR мегареспект!

А как по комфорту? Мягкий? Валкий?

А как по комфорту? Мягкий? Валкий?

Як на мене, так чудове поєднання комфорту та динаміки. В режимі "Динамічний" взагалі як суперкар. Але знову ж таки, ще не можу звикнути до зменшених габаритів в порівнянні з 7 Series.

ЖЛ - утопили на рыбалке по причине криворукости сервиса, посчитавшего что пробки на днище в аккумуляторном отсеке придумали дураки. Загнали на один популярный сервис, занимающийся восстановлением электроники - там все уставленно ренжами разных годов от совсем свежих до 5-6 леток ))) Даже Диско 2й был. Ремонт в этом сервисе обошелся дороже новых блоков, как я понял для владельцев ренжей это нормально...
С 2013 GL550 в целом беспроблемный авто. Дискомфорт приносит разве что пневма, но после того как научились менять только балон без стойки - это перестало быть проблемой.
До этого была ЖЛ 2008 бюджет ремонтов не буду озвучивать дабы не шокировать. Оба авто брались новыми...

Назад
Зверху