maxe38
Moderator
- Повідомлення
- 13,207
- Город
- Полтава
Девятина уже продана) Макс, часом не ты под шумок купил? Как раз час назад написано:biggrin:
Нее..Я накатался на девятках в свое время,три штуки выкатал
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Девятина уже продана) Макс, часом не ты под шумок купил? Как раз час назад написано:biggrin:
Акційний GL ?
Купив якраз те, чого не було в переліку - Land Rover Range Rover Sport. Буде більше часу - розповім бідьш детально.
Цікаво почути, а то стою перед аналогічним виборомКупив якраз те, чого не було в переліку - Land Rover Range Rover Sport. Буде більше часу - розповім бідьш детально.
Віктор, розказуй вже про Каєна, чи ти не його зараз тестуєш?Кстати, а Каен не рассматривали изначально?
Віктор, розказуй вже про Каєна, чи ти не його зараз тестуєш?
П.С. РР знову не було в прокаті?
Я вот как раз за него и пропагандировал изначально
Суперчаржед? Или дизель 3л?
Класс!
Я так прусь от Спорта
И как он? Как едет? Рулится? Тормозит?
Я везде ищу, что бы в прокате взять..
Цікаво почути, а то стою перед аналогічним вибором
Кстати, а Каен не рассматривали изначально?
Ні, Каєн взагалі не моє. Екстер"єр цього авто вбиває бажання ни володіти. Хоча, кажуть, їде він чудово.
Ну я у себя в бортовике описал впечатления от теста Каена визуально я тоже не прусь от Порше, но внутри нормально и катает он очень очень
Що сказати - я в захваті від RRS! Незважаючи на те, що всеж таки відчувається короткобазовість RRS в порівнянні з 730D, авто просто БІМБА (можливо й не коректне порівняння, але буду порівнювати з попереднім своїм авто, тому що володіння 7 Series увесь свій час приносило мегазадоволення в плані комфорту, керування, ергономіки тощо).
Як їде RRS - мегакруто!!! Розгін такий, що аж не віриться, що така важка будка може так їхати. При цьому звук двигуна!!! - це шедеврально!
Щодо кеермування - взагалі відчуття, що їдеш на шикарному седані, а не на рамному кросовері. Немає відчуття, що він рулиться гірше, ніж 730D. Але я ще не випробував всі режими і налаштування, поки що катався тільки в стандартному режимі.
Гальма. В мене гальма стандартні LR, а не Brembo. Можу сказати, що гальма не такі чутливі як на BMW, але й не ватні. Вони якісь інші, ні все ок щодо вчасної зупинки, але перші дні звикав до їхньої роботи, за тиждень вже прилаштувався. Думаю, що було незвично з гальмами через те, що пересів з седана на кросовер, а він все ж набагато важчий за 7 Series, та ще й рамний.
Блин! Класс класс! Я вот боялся, что он тяжелый и неповоротный.. обзоров кучу смотрел... никак не мог сформировать впечатление
Він, звичайно, не пушинка, але відчуття маси авто в поєднанні з кермуванням в мене особисто викликають незабутні емоції))). Все ж інженерам LR мегареспект!
А как по комфорту? Мягкий? Валкий?