Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
годный лайфхак))8.Нажраться что б три дня за руль не мог сесть...Чисто в целях экономии бензина,понятное дело.
Авжеж )))Сам у захваті))годный лайфхак))
Тут проблеми існують незалежно від світового ринку майже...Хоча з другого боку - ми з вірогідністю 90% в найближчі тижні атакуємо Іран, так що хз шо там з тою нафтою буде….
тоді на здешевлення нафти не чекаємо.Хоча з другого боку - ми з вірогідністю 90% в найближчі тижні атакуємо Іран, так що хз шо там з тою нафтою буде….
Та у нас проблема не в цене, а в отсутствии горючки....тоді на здешевлення нафти не чекаємо.
Якби я мав 5 (!!!) авто з 80-и літровими баками - я б починав з п.8 !!!
Ну нах…
Вирішив дозбирати до дизеляТС чо там купил икса?
Так себе идея)Вирішив дозбирати до дизеля
Та яке там вялічіє, в нас виходу нема, в них бомбує ядрене перше на підході…(((тоді на здешевлення нафти не чекаємо.
пздц. як початок століття так у світі бурлить вялічіє.
И это очень правильноВирішив дозбирати до дизеля
вялічіє бродить у головах, як привид революціїТа яке там вялічіє, в нас виходу нема, в них бомбує ядрене перше на підході…(((
Так. Якщо дизель, то з Європи. На новий з салону нема грошей. Хіба що Кія на передньому приводіОчень извиняюсь за мнение..
Я бы не брал дизель из США из за полного неумения с ним общаться (((
Р.С...Я объясню..Американцы и дизель - это понятия трудносовместимые...У них даже рабочие пикапы и те бензин...Дизель на БМВ,Ауди,Мерсе для них вообще дичь...Короче,вероятность нарваться на сюрприз велика ..Дизель лучше из Европы а лучше новым из салона.
да куди?так в європі теж є биточки)
Беспонтовая штука эта гарантия...Работает только у Ауди,Порше и Мерседес и то криво...Ауди можно верить ...ИМХО...ви бажаєте офіційну гарантію?