Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Были зарегистрированы коды ошибок по приводу VANOS перед процедурой?Промив електромагнітні клапани та сіточки ваноса, змін не відбулося.
Двигун N52O30 атмосферний, тут звичайна помпа.Тнвд умирает меряй давление в рампе
я думал у него н55 он же неписал ничего про мотор ))))) Н52 такто динозавр уже тот)))))Двигун N52O30 атмосферний, тут звичайна помпа.
А він там є?)з заводським паливним фільтром.
Взагалі повинен бути.А він там є?)
У меня в Х3 нет)Взагалі повинен бути.
А шо немає?
Так, є помилка по ваносу, і появляється "чек". Після процедур помилку скинув, але згодом вона появилась знову. Код помилки 002А82, 002А87. Тиск масла ще не міряв.Были зарегистрированы коды ошибок по приводу VANOS перед процедурой?
А после процедуры?
Если "глохнет" и "плохо запускается" про причине зависания распредвалов в широкой фазе(привод VANOS) то в памяти DME однозначно будут зарегистрированы соответствующие коды ошибок.
Коды присутствуют?
L264402Щоб не сперечатись даю vin: L264402. В цій модифікації фільтр відсутній.
В любой топливной системе имеется фильтр тонкой очистки!Щоб не сперечатись даю vin: L264402. В цій модифікації фільтр відсутній.
Я володію цим авто два місяці, тому нічого сказати не можу. Вважаєте, що при ремонті могли "нахомутати"?В любой топливной системе имеется фильтр тонкой очистки!
В данном случае он находится в топливном баке,и подразумевается на весь срок службы насоса.(до 100000 км.)
Еще раз спрашиваю - манипуляции с ДВС проводились?
Варианта два:Вважаєте, що при ремонті могли "нахомутати"?
Ванос з глибокої провінції Китаю.
нічого собі навіть не міг подумати що із-за ваносів можуть бути такі проблемиДоброго дня. Зняв клапанну кришку... Ванос на впуску і випуску заклинив в мах положенні. Ванос з глибокої провінції Китаю. Ніякого маркування, лиш на стороні від р/вала стоїть мітка керном біля отвору масляного каналу (мітки з різних сторін, але який куди без розборки не вгадаєш).
Маю б/в в доброму стані (сліди зносу мінімальні і не клинять). Зберу - відпишусь.