Vania_E32/E36/E39
Пользователь
- Повідомлення
- 91
- Страна
- Украина
- Город
- Ивано-Франковск
Мені 17 р..... наступна машина всеодно буде БМВ))) напевно Е38....) але треба спочатку розібратися із цією....(
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Не Автовоз ли это прикалывается?:biggrin:
Выложите качественные сканы бумаг (без персональных данных), которые вам дали на руки гайцы, когда забрали машину.Як вам доказати що я ніякий не автовоз.......??)
ты ведь сам уже писал чтодумаєш можна буде викупити машину з майданчику???? за скільки??
, по моему это всё лажа и пишет эту херню клон, кого-то забанили, вот он и стебается.а ще прийшов на штраф майданчик, і там мені сказали щоб забрати авто, треба заплатити 1500 доларів.
Да, немножко у бота прокол вышелты ведь сам уже писал что, по моему это всё лажа и пишет эту херню клон, кого-то забанили, вот он и стебается.
дык а толку если бы даже и была расписка?!она никакой силы не имеет...Расписка есть от хозяина, что он взял деньги?
дык а толку если бы даже и была расписка?!она никакой силы не имеет...
+1 розписка без догову куплі продажу нічого не варта, Також має бути акт передачі коштів та свідки які будуть присутні на бумазі з розписом.
Если такая проблема действительно существует, и это не трололо, то в рамках правового поля ее разрешить практически невозможно... К сожалению.я купив БМВ... їздив рік, зупинили даі, щось шукали під капотом, потім сказали проїхати за ними на штаф майданчик.... експертиза показала, що номера кузова переварені (я цього не знав, і не робив, БУВ У ШОЦІ).... продавець мені сказав що він не при ділах.. і гроші віддавати не буде... скажіть БУДЬ-ЛАСКА що робити???????????? допоможіть....... як забрати машину?? Підкажіть хто що знає, і може допомогти....... Буду вдячний....
Вложение не существует или не указан идентификатор (номер).та вони мені ніяких паперів не давали.....
Ну за пол цены теперь ни кто не помогает, минимум 75%, но так же могут помочь очень быстро сменить жилую обстановку и меню, а так же вид из окна, не то ща время, хотя в сёлах луганщини и донетчины до сих пор жив бандитский романтизм и спортивки с олимпийками.Ну или бандюкам обратись, они за половину сумы заплаченной за авто, помогут тебе.