ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА!!!!!!!!!! ВСІ!!!!!!!! заходьте і читайте.....(((

Vania_E32/E36/E39

Пользователь
Joined
Jul 19, 2013
Messages
91
Страна
Украина
Город
Ивано-Франковск
я купив БМВ... їздив рік, зупинили даі, щось шукали під капотом, потім сказали проїхати за ними на штаф майданчик.... експертиза показала, що номера кузова переварені (я цього не знав, і не робив, БУВ У ШОЦІ).... продавець мені сказав що він не при ділах.. і гроші віддавати не буде... скажіть БУДЬ-ЛАСКА що робити???????????? допоможіть....... як забрати машину?? Підкажіть хто що знає, і може допомогти....... Буду вдячний....:(:(:(
 
Забудь. Не рви сердце. Тебе банально "кинули". В правовому полі довести нереально. Машина з перевареними номерами - речовий доказ злочину. Навіть якщо суд визнає тебе чесним набувачем - така машина буде лише купою запчастин.
 
При! По доверке покупал?
 
я купив БМВ.
експертиза показала, що номера кузова переварені
Кстати да, как можно было купить машину без экспертизы????

Сэкономил на снятии-постановке на учет??? Или как? По доверке взял? Так по доверке - ты не являешься владельцем авто. Значит и проблемы не твои. У тебя было право распоряжаться машиной с переваренными номерами, а теперь нет. И машину забрали не у тебя, а у того, чья фамилия в техпаспорте.

Увы. Золотое правило "кроилово приводит к попадалову" сработало очередной раз. :(
 
ТАК!... купляв по довіреності...... тому з обліку не знімав, і ніякої експертизи не робили при покупці..(((((((:)cray:
 
проблеми то немої, але власник гроші за машину взяв і йому тепер мишини не потрібно...... а я лишився без грошей і без бумера......((((( він за це братися не буде, а я гроші вернути хочу..... то що порадите??.......:cray2:
 
а ще прийшов на штраф майданчик, і там мені сказали щоб забрати авто, треба заплатити 1500 доларів........ я в шоці....:cray2:
 
Расписка есть от хозяина, что он взял деньги?
 
ты дурак дважды :

1) купил машину по доверенности и не сделал экспертизу. Наверное даже расписку не взял.
2) ты снова зажал деньги и гаишники увезли машину на штраф-площадку, а нужно было решать вопрос с ними на месте.

Вывод : ты жадный дурак.
 
Раджу вважати ці гроші витраченими на освіту.
 
забуть??? вам легко сказати, а мені бумера і грошей жалко...... але я читав в інтернеті що мужики потрапляли в таке лажаво як я, і добивалися, що продавець забирав авто і віддавав гроші....(((((
 
Так есть хоть расписка?
 
росписки нема, повірив йому на словах, що з машиною всьо норм.....
 
забуть??? вам легко сказати, а мені бумера і грошей жалко...... але я читав в інтернеті що мужики потрапляли в таке лажаво як я, і добивалися, що продавець забирав авто і віддавав гроші....(((((


а чего ты не пришел за советом перед покупкой ?
почему ты не почитал в интернете, что может быть, когда покупаешь машину по-доверенности ?
 
Доверка, без экспертизы, без расписки. Ноу коментс...
 
У тебе є великий шанс заробити срок по статті карного кодексу за вимагання, якщо почнеш вирішувати питання з продавцем щодо повернення грошей без розписки про їх передачу за авто.
 
гроші гаїшникам не давав, бо коли вони почали докопуватися до кузова, я подзвонив власнику і розказав ситуацію, він заспокоїв мене і сказав що боятися нема чого, з машиною всьо норм. менти просто хочуть мене розвести на бабки.... отаке лажаво(((((((
 
ну я думаю що статті не буде, бо в мене є знайомий суддя..... просто проблема в тім що не можу ніяк доказати що це не я переварював кузов а один із власників... до речі власника є 2... 1-пригнав машину із німеччини і розтаможив, потім продав 2 власнику, той поїздив і продав мені...... незнаю який із них це зробив....(((( дзвонив до двох. двоє відмазуються і кажуть що вони не приділах, нічого не переварювали, і спихують одне на одного...... а потім заявляють що це я міг зробити... Але я того не робив..... ОТАКА ХУНЯ((((((((
 
про яку машину та яку сумму йде мова? е34? е39? ф10?
 
мова йде про BMW 735i E32.... і про 7000$ машина старовата, і сума канєшно не космічна, але грошей всеодно жалко..... тим більше тепер вони мені дуже-дуже потрібні.....:)cray2:
 
Питання якщо вирішувати - то тільки з продавцем. Законних важелів впливу - нуль. Все що спадає на думку - підпадає під статті кримінального кодексу. Нажаль.
 
Кино и немцы.
Забудь за авто и точка.
 
та що з тим продавцем вирішувати, він тільки відмазується що він не при ділах....... забути про авто і гроші??... дякую, вмієте допомогти і підтримати......
 
Шановний. В таких ситуаціях мудрі люди кажуть - дякую тобі, Боже, що взяв грошима.

Як тобі домогти? Чим підтримати? Ти лоханувся. Пожлобився на постановку на облік авто на себе та експертизу. Тебе кинули. Зєкономив і поплатився за жадібність. Машина кримінальна. Дякуй, якщо просто машину заберуть. Бо можуть і потягати трішки.
 
та я в принципі.... не то що пожлобився..... грошей ніколи не жалів....... як би знав, дав би даїшнику навіть 1000 грн...... я то думав тачка норм....... просто тачку купляв тато, я не я...... короч.. ладно.... Мужики, дякую і на цім.!!!!! ЯКЩО ХТОСЬ ЗАЙДЕ І ЦЕ ПРОЧИТАЄ, ТО ЯКЩО ХТОСЬ ЗНАЄ І МОЖЕ ЩЕ ЩОСЬ ПІДКАЗАТИ ТО ПИШІТЬ!!!!!!!!!! БУДУ ВДЯЧНИЙ ЛЮБІЙ ДОПОМОЗІ !!!!!!!!!!)
 
Так, це мій рік народження...... Ти з отинії ??? на вектрі їздай сам, я їжджу ТІЛЬКИ НА БМВ!!!!.....
 
? на вектрі їздай сам, я їжджу ТІЛЬКИ НА БМВ!!!!.
ты уже наездился.



п.с. выкупай машину с площадки ( с ними можно торговаться ) и продавай следующему БМВ-исту ))
 
думаєш можна буде викупити машину з майданчику???? за скільки?? та ні, я таке продавати не буду, віддам власнику, а або продам по агрегатно..... а може на запчастини.....))
 
Так, це мій рік народження.

Так как Вы ехали, если Вам 17 лет?
 
Back
Top