Я думаю после такова заявления понятно почему ты не можешь оформить машину , Хочу сказать еще одно ,что адвокаты безплатно не работают ,и в суде деньги тоже помогают
3 месяца в Дарницком районном суде не могу получить решение, вступна и резулятивна частина тока есть
у судді Дарницького районного суду м. Києва Куренкова Євгена Сергійовича
вот его уже привлекали за такое же безобразие
Вища кваліфікаційна комісія суддів України у складі:
Головуючого – члена Вищої
кваліфікаційної комісії суддів України Колеснік Г.А.
членів комісії : Горбачової Л.П., Маслія В.І., Марцинкевича А.М., Мельника М.Г., Мікуліна В.П., Сокуренка Д.М., Шаргала В.І.
розглянувши дисциплінарну справу, відкриту відносно судді Даницького районного суду м. Києва Куренкова Євгена Сергійовича рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 16 лютого 2011 року № 257/68-Д, -
Враховуючи викладене, керуючись п.2 ч.1 ст. 83, ч.1 ст. 88 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Вища кваліфікаційна комісія суддів України, -
В И Р І Ш И Л А :
Застосувати до судді Дарницького районного суду м. Києва Куренкова Євгена Сергійовича дисциплінарне стягнення у виді догани.
Рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України може бути оскаржене до Вищої ради юстиції або Вищого адміністративного суду України не пізніше одного місяця з дня вручення чи отримання поштою копії рішення.
и здесь не все так просто..
Он уже 3 месяца мне обещает, но дает ришення суду.. через секретаршу ..
работать не любит