Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Пора возобновлять тему. (уж очень хочется на лыжи)
Рекомендации к начинающим - не заморачивайтесь на палки. Они не нужны.
Смілива заява. Якраз навпаки... Навіть в ситуації, коли банально потрібно допомогти "чайнику" встати після падіння або втриматись/зафіксуватись при просуванні до підйомника, якщо є мінімальний схил/підйом.Пора возобновлять тему. (уж очень хочется на лыжи)
Рекомендации к начинающим - не заморачивайтесь на палки. Они не нужны.
не заморачивайтесь на палки. Они не нужны.
Ну если будет кто с клуба на Буке с 12 по 16 с удовольствием встречусь и выпью бокал чая
Контакты в профайле, если чё)
Щаз еду с такой командой, что думаю через часа полтора после отправления поезда я уже буду в полнейшей нирване и эти мелочи, что случились со мной в тот раз, останутся не замеченыОпять с матюками на поезде!?)))
Звонил сегодня на Бук, говорят снег есть, людей нет вААбсче )))
Щаз еду с такой командой, что думаю через часа полтора после отправления поезда я уже буду в полнейшей нирване и эти мелочи, что случились со мной в тот раз, останутся не замеченыarty2:
Звонил сегодня на Бук, говорят снег есть, людей нет вААбсче )))
Погоджусь з тобою тільки у ціновому факторі вибору Закопаного. У якості трас, їх різновиду, кількості - Буковель "зе бест". Колись дуже часто (декілька разів за зиму) їздив саме в Закопане. З відкриттям Буковеля чергував поїздки, до нового року був Буковель, а після - Закопане. В цей період в поляків вже "по всіх святах" і ціни досить приємні.Рекомендую Закопане. Чуть дальше и виза нужна, но качественно совсем другой уровень и как это не парадоксально - зачастую выходит даже дешевле.
Живу на буковеле за 50 а скипас беру летом и выходит 10 евро в день.Погоджусь з тобою тільки у ціновому факторі вибору Закопаного. У якості трас, їх різновиду, кількості - Буковель "зе бест". Колись дуже часто (декілька разів за зиму) їздив саме в Закопане. З відкриттям Буковеля чергував поїздки, до нового року був Буковель, а після - Закопане. В цей період в поляків вже "по всіх святах" і ціни досить приємні.
Зараз на Буковелі вже не був років з три, хоча абонементи є на кожного члена сім'ї. Принципово. Не може в нашій країні ночівля на гірськолижному курорті коштувати 100$ за двох осіб, а денний абонемент майже 40$!!!
Якщо не брати до уваги північну Італію (Кронплац, наприклад) або австрійській Тіроль, то відкрив для себе Словаччину. Приємне поєднання досягти австрійської якості з розумною ціновою політикою.
Ну напевне моя дружина балувана, тому що там де їй подобалось і не потрібно під'їжджати на авто до найближчого підйомника, менше 2000грн не було. Я розумію, що можна купити абонементи влітку, через кумів/сватів/знайомих, але так харить оцей постійний напряг, що треба слідкувати за якимись акціями, напрягати когось, купувати зимову гуму влітку і навпаки і т.д.Живу на буковеле за 50 а скипас беру летом и выходит 10 евро в день.
Где есть дешевле? это если о стоимости. Ясен пень, что доломиты веселей и ярче, но что делать, если есть 5 дней на каталку и окно выстреливает за 5-7 дней до отъезда?
Рекомендую Закопане. Чуть дальше и виза нужна, но качественно совсем другой уровень и как это не парадоксально - зачастую выходит даже дешевле.
то відкрив для себе Словаччину. Приємне поєднання досягти австрійської якості з розумною ціновою політикою.
Так а 2000грн это разве не чуть больше 50евро, да и в чем напряг оплатить 200 евро летом за 20 дней катания, причем никакого кумовства для этого не надо. И плакаться о цене в 40 за день катания в "плохой стране" тоже не придется. Копейка к копейке, как говориться, а там глядишь и Доломиты незаметно для кошелька пройдут)))Ну напевне моя дружина балувана, тому що там де їй подобалось і не потрібно під'їжджати на авто до найближчого підйомника, менше 2000грн не було. Я розумію, що можна купити абонементи влітку, через кумів/сватів/знайомих, але так харить оцей постійний напряг, що треба слідкувати за якимись акціями, напрягати когось, купувати зимову гуму влітку і навпаки і т.д.
Хочеться як в Європі-приїхав, заплатив ціну, яка є незмінною протягом декількох років, отримав задоволення і поїхав додому.
Якось так...
Та не напряг як би взагалі. Тільки не хочеться вже слідкувати за "акціями" і постійно тримати очко в тонусі. Нафіга?!?Так а 2000грн это разве не чуть больше 50евро, да и в чем напряг оплатить 200 евро летом за 20 дней катания, причем никакого кумовства для этого не надо. И плакаться о цене в 40 за день катания в "плохой стране" тоже не придется. Копейка к копейке, как говориться, а там глядишь и Доломиты незаметно для кошелька пройдут)))
Ну а кому Буковель еще в кайф, могу сказать, что откатались на все 100% - людей мало, открыто практически все, трассы отличные, правда если начинать в 8:30.... С 13-14 часов горбы и неожиданные кусочки льда могут подпортить удовольствие.
Очко у тонусі трэба тримати завжди, тим більше у нашому віці)))))Тільки не хочеться вже слідкувати за "акціями" і постійно тримати очко в тонусі. Нафіга?!?
Очко у тонусі трэба тримати завжди, тим більше у нашому віці)))))
А покупка скипасов проходит не сложнее покупки хлеба, самое главное захотеть и все получиться.
И здрасти вам...
У меня шеф 2 недели назад на Буковель звонил так ему за 10 дней 2 взрослых и 3 детей насчитали чуть больше 93 тысяч гривен :biggrin:
Теперь вопрос: нахера он нужен за такие деньги? Прямо Крым когда то летом :biggrin:
Там полно альтернативных гостиниц и отельчиков.
Так поделитесь вариантом, чтобы не на отшибе и рядом с подъемником. Я бы с удовольствием съездил, но вижу цены по 100 долл за ночь, что в принципе неприемлимо, а дешевле только в соседних селах.