Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ни один из компонентов не растворяет масло и его температурные отложения!берем литр калоши и литр 646. смешиваем.
Обман.практично у всіх двигунів бмв вакуум вибирає все до каплі масло через щуп, якщо він є звісно)
Ни один из компонентов не растворяет масло и его температурные отложения!
Обман.
Все с точностью до наоборот. Перепад давлений создаваемый вакуумным насосом (который использует один масляный картер с ДВС) не приведет к "вибирає все до каплі масло через щуп"...
Сталоктиты на свечах зажигания говорят о попадании масла через Кольца и даже реальная раскоксовка при помощи химии wins не исправит положения дел.
Обман.
Все с точностью до наоборот. Перепад давлений создаваемый вакуумным насосом (который использует один масляный картер с ДВС) не приведет к "вибирає все до каплі масло через щуп"...
Хотів теж поміняти всі прокладки навколо помпи води, але не зміг відкрутити один з болтів яким вона кріпиться до помпи гідропідсилювача, тож замінив тільки термостат і охолоджуючу рідину (до зими буду їздити на воді). А для болта напевне доведеться купувати кутовий ударний ключ з пневмоприводом.
Зачем это делать если можно взять и залить антифриз как по мануалу?Цікаву штуку знайшов в Інтернетах щодо води у системі охолодження.
Виявляється, є додатки, котрі будучи доданими до води, дозволяють охолоджувати систему навіть краще ніж сама вода.
Схоже, що вони зменшують поверхневий натяг води удвічі, зменшуючи таким чином розмір бульбашок бульбашок, що формуються на охолоджувальній поверхні циліндра і покращуючи таким чином теплопередачу. Ну чисто як Еспумізан
Реклама каже, що вода з таким додатком на десяток відсотків краща за просту воду і у 2 рази краща за антифриз 50/50.
Але найцікавіше, що вони рекомендують навіть влітку залишати 20% антифризу у системі, щоб вберегтися від заморожування рідини кондиціонером
Тут багато цікавих цифр і опису процесів у системі охолодження: https://www.redlineoil.com/Content/files/tech/WaterWetter Tech Info.pdf
Переглянути вкладення 665926
Зачем это делать если можно взять и залить антифриз как по мануалу?
Зачем тогда делают опции "исполнение для жарких стран" и т.п. если можно было тупо взять и воду лить?воду замість антифризу заливають для кращого охолодження
Зачем тогда делают опции "исполнение для жарких стран" и т.п. если можно было тупо взять и воду лить?
Не понимаю просто танцы с бубном.
Антифриз "жирненький" он еще и смазывает.
А после воды, например клапана печки, подлинивают от "накипи"
Ладно, я понял. Просто скучно.а як ця опція відноситься до покращеного охолодження камери згоряння? не розумію взагалі, до чого тут вона.
Ладно, я понял. Просто скучно.
Если система исправна заниматься этими наноулучшениями, как по мне, полный бред.
А самое главное в этой затее, как сравнить температуры и узнать был ли толк от воды?
в Києві є контора біля Жулян, що робить такі шланги. мені в минулому році всі шланги зробили. привіз їм старі, а вони мені нові, навіть напірний. цей напірний найдорожче коштує. якщо за все я віддав 1500грн, то за напірний 1300грн. пройшов рік ніде нічого не потіє.Також не вдалося підлікувати напірний шланг гідропідсилювача, котрий трохи пітніє, є у Кривому Розі 2 контори, що переобтискають такі шланги, але вони не беруться, бо конструкція шлангу надто складна і не стає і їх прилад для обтискання. Новий шланг - 300 євро![]()