Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
И вообще, Украина - родина слонов))Якщо брати Україну,то чому б їм не хотіти?Колись їх (батьків,дідів) зібрали з різних загниваючих закутків союзу,привезли і заселили ними доглянуті відібрані подвір"я і поставили статутусом вище місцевих.
И вообще, Украина - родина слонов))
Досить непогана ссилка)) Нащо Україну ті під....си дерібанять, не розумію((
ПОМНИТЕ ОТКУДА ?
![]()
верховна рада?))
Блины с лопаты «отдыхают»: во Владивостоке поп бросал в прихожан пасхальные яйца. Как сообщают пользователи сети, в этом году Крестный ход во Владивостоке отличился особой «красотой», которую даже представить трудно.Кулич наш! В этот раз без лопат, но как и полагается в зоопарке - кормят через забор...
[
Таких еба...ьков хватает в любом городе и в любом приходе(( Плохо, что из светлого Праздника делают пьяную дебильную веселуху...Блины с лопаты «отдыхают»: во Владивостоке поп бросал в прихожан пасхальные яйца. Как сообщают пользователи сети, в этом году Крестный ход во Владивостоке отличился особой «красотой», которую даже представить трудно.
Источник: http://vmirechudes.com/bliny-s-lopaty-otdyxayut-v-rossii-pop-brosal-v-prixozhan-pasxalnye-yajca/ © В мире чудес
![]()
![]()
![]()
Таких еба...ьков хватает в любом городе и в любом приходе(( Плохо, что из светлого Праздника делают пьяную дебильную веселуху...
Я якось був в культурній столиці на Водохреща.Після того навіть страшно думати,як це свято проходить в інших частинах.Я думав вони один одного пороздирають коли набирали по 100л води :biggrin:
Коли люди втрачають своє обличчя - це жахливо... А коли це відбувається під маскою "віри" - це огідно (принаймі, для мене).Я якось був в культурній столиці на Водохреща.Після того навіть страшно думати,як це свято проходить в інших частинах.Я думав вони один одного пороздирають коли набирали по 100л води :biggrin:
Свят один Господь! Христос воскрес! Всех с праздником!
Блины с лопаты «отдыхают»: во Владивостоке поп бросал в прихожан пасхальные яйца. Как сообщают пользователи сети, в этом году Крестный ход во Владивостоке отличился особой «красотой», которую даже представить трудно.
Источник: http://vmirechudes.com/bliny-s-lopaty-otdyxayut-v-rossii-pop-brosal-v-prixozhan-pasxalnye-yajca/ © В мире чудес
Яке жалюгідне видовище.
Люди поводять себе гірше тварин, це при умові, що тварини поводять себе інстинктивно.
А чим керуються ці "люди" ?
Вони схожі на недорозвинених дикунів.
Просто жах !!
не помню как этого спортсмена зовут, но он не такой огромный - в залах часто его комплексы висят. Фотошоп.
:biggrin:
![]()
это с трансформатора сердечник,а летает шо дурной:biggrin: