///М-Hunta, вибачьте, якщо чімось засмутив, якщо картинка "поглядів на життя" Вас чімось засмутила, згоден з Вами, кожен мае право сам вирішувати де жити, як жити і що робити!
Також, тут я висвітлюю картинки, які подобаються мені, вважаю що це мое право, так було та буде! Якщо картинка Вас засмутила, просто проходьте її мимо, так буде Вам же краще, тощо мені, все одно, Ваша реакція на неї.
Також вибачте що ця картинка, Вас засмучувала остані три дні, і Ви нарешті спроможились відповісти. Враховуючі що ми з Вами різні, я трошки не допер про що Ви написали, бо мабуть мені все одно, а Ви писали в стані злості чі образи, тому я що поняв, то це то, шо мені проще вибачітись перед Вами за те, що Ви морально себе мучали!)) АЛЕ, е невеличке АЛЕ, це мое останне вічливе повідомлення в Вашу сторону, тому пропоную зробити висновки нам обоїм, надалі намагатися буди в добрих стосунках!? Як би це зараз не прозвучало, але, в першу чергу, це потрібно Вам, тому що, якщо це продовжиця, то, ініціатором всйого того що може потім діятись, будете Ви, в свою чергу, я буду прикритий перед адміністраціею цим повідомленням, що я попереджав, та намагався закінчіти початок конфлікта ще в його зачатку!!)))
Будьте щясливі!!!)))