Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Та понятне діло)))) Андрійовичу вітання, трошки пізніше спробую приїхатиТот Крым не особо и нужен,но принципа дело...Так тоПереглянути вкладення 694033
Завжди раді добрим людям...)))Та понятне діло)))) Андрійовичу вітання, трошки пізніше спробую приїхати![]()
Що там лівий взагалі робе?
Типовий кацап - прийшов щоб щось підісрати, спиздити або просто настрій зіпсувати…Що там лівий взагалі робе?![]()
Лівий репу чухає, думає як спиздити ті два яблука і звинуватити США та Україну....))Що там лівий взагалі робе?![]()
Тішить те, що мої похресники (13 років) дали вірну відповідь швидше, аніж мій батько. Справжні бандерівці ростуть!Радує, що всі відразу зрозуміли, як використувати ніж![]()
В мене теж напевно сидить навчяння у місті Лева ))), тому мабуть і відгадав)))))))Тішить те, що мої похресники (13 років) дали вірну відповідь швидше, аніж мій батько. Справжні бандерівці ростуть!![]()
Звезло, що три рокі прожив у Львові, а тоб досі як той лох не міг би спілкуватися, звиняйте що не поліглот, але я стараюся, хоч вже років 17 не спілкувався на мові, зараз на роботі з друзямі - тількі на українській, прокачуємося))))