Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
В чем проблема кинуть в самом Борисполе?Там менее надежные стоянки?
Имеется ввиду сам город...
Якщо можна відпишусь. був там двічі. Вперше в грудні зустрічав людину. Вийшло так, що ми приїхали разом з нею. Вона прилетіла до нового терміналу, а навпроти нього була парковка. Для зустрічаючих/проводжаючих безкоштовно. Мене запустили, я 2хв постояв і назад поїхали.
Через місяць везли її назад. та парковка знизу була закрита. Поїхали до центральних терміналів. там все платне. були на бусі то 25грн/год. А нам тільки треба було зайти спитати чи той термінал. Ну заїхали, постояли 5хв, взнали що знову потрібно до нового терміналу і поїхали туди. А стати немає де. Я заїхав на естакаду на 2 рівень, а там є типу паркінг перед входом але знак висить. То я запаркувався перед тим знаком. Було ще десь 1,5год до реєстрації. ну думаю заберуть то заберуть, куди ж діватись. Десь за пів години позаду авто вже було штук 5 таких же. Потім почали паркуватись тупо під тим знаком люди.
у меня скоро ключи будут от гаража на ул. Бастионной 1/36, буду туристам сдавать посуточно :biggrin:
кирпичный .. продается за 15к
подъезжайте и говорите я в АЭРОХЕНЛИНГ !! ставишь там машинку. Или дать от 10-20 грн. он запустит !!!
Аха....... в 3 утра....... в Аэрохенлинг)))
Вопрос был от человека из Кива. Поинтересуюсь еще раз: Какой преследуется выигрыш в том, чтобы ехать из Киева в Борисполь (затраты на бенз), искать стоянку (заплатить за 8 дней по 15 грн), потом за 40 взять такси в одну сторону, по прилету еще 40 обратно?
Не проще ли прямо от дома взять такси и приехать прямо под терминал?
От Харьковского шоссе 150 грн в одну сторону
ну как успехи?