Nemo2115
Пользователь
- Повідомлення
- 2,179
- Страна
- Украина
- Город
- Кременчуг
Я не сдулся, я говорил, что если лоханусь - признаю это, вот и все.Тю...так быстро сдулся. Я только воздуха побольше набрал.)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Я не сдулся, я говорил, что если лоханусь - признаю это, вот и все.Тю...так быстро сдулся. Я только воздуха побольше набрал.)
"Якшо вистрілить" - то вже тільки "особливо бажаючі" зможуть Трампону то всьо приписать. На сьогодні ж можна впевнено казати, що ніякого розуміння глибини проблем, а тим більше осмисленого задуму і плану рудий шут (вибачайте, але в моменті він викликає саме такі асоціації, навіть у відриві його риторики відносно України) не мав і не має. А манера поведінки і висловлювань тільки підсилює враження, що "Хьюстон, в нас проблеми"Буду ржати в голос, як щось выстрелить, а то усі ми таки розумні), но то таке…)
ЗИ. Ліваки таки давлять, усе тільки починається як по мені), тікі не пинайте будь ласка прямо зараз….
+1ніякого розуміння глибини проблем, а тим більше осмисленого задуму і плану рудий шут (вибачайте, але в моменті він викликає саме такі асоціації, навіть у відриві його риторики відносно України) не мав і не має.
В случае сего одиозного персонажа, предполагать такое - вполне обосновано. На сейчас же ужу имеем кучу признаков того, что это факт, а не прогноз-предположение+1
Я об этом еще после выборов говорил.
Давай говорить точнее - обделался,причем жиденько. Теперь нас ,как ты там говоришь, будут ,,делать,, республиканцы . Скоро все увидим.Я не сдулся, я говорил, что если лоханусь - признаю это, вот и все.
Слабких усі "роблять".Давай говорить точнее - обделался,причем жиденько. Теперь нас ,как ты там говоришь, будут ,,делать,, республиканцы . Скоро все увидим.
Якщо окинути оком події останніх 20-30 років то прийдемо до висновку що умовний захід стріляє собі в ногу. І не один раз вже.Слабких усі "роблять".
Я, м'яко кажучи, не є прихильником зе, але його інтерв'ю після "зустрічі" я зрозумів.
Чому наші представники "забули" за відмову України від яо та концепцію "перемога України = перемога принципів вільного світу".
Україну вже наїбали в Будапешті. Маю надію національна гра "танців по граблях" не повториться, бо якщо ні, то моїй дитині тоді треба шукати щастя в іншій країні.
Рудій довбоеб все розвале.....(МЗС КИТАЮ шось такоє вивалив у соціум.
Коли чекати від трампа - Тайвань не хоче миру.![]()
Ну може це якась нова тактика?Рудій довбоеб все розвале.....(