"Якась хрінь в торпеді"(вирізано з Бортовика)

• Автор теми Автор теми Nemo2115
  • Дата створення Дата створення
Отжигает прогнозируемо.
Или это хитрый план, или президентство вместе с нарциссизмом и зарождающейся деменцией немного не сочитаются)

То ли дело раньше было кому пояснить. А сейчас ...(

Хотелось бы услышать нашего израильского товарища)

Та ще ж не призедент. :)

А так. Десь я вже чув шось +/- подібне. Тільки там було про: Хуже нє будєт, отакАя історія будет.

І додам. Чому українцям можно, а американцям ніззя? Кожен народ вправЄ пройобувати своє майбутьне як він хоче. :)
Тільки в історії з американцями пройоб буде трішки більше ніж частина Європи. Но то нюанси. :)

Тихо якось… Там така подія пройшла, а тут…
Хоча мені навіть трошки зрозуміло це. Кому-що, а в мене трошки відчуття «іспанського стиду» від спостереження тієї «еліти». І трошки стрьому від думки, що оте все буде впливовим фактором у світовій геополітиці:oops:

І додам. Чому українцям можно, а американцям ніззя? Кожен народ вправЄ пройобувати своє майбутьне як він хоче. :)
Тільки в історії з американцями пройоб буде трішки більше ніж частина Європи. Но то нюанси. :)
Ок, признаю, що Донні трохи не поспішає, 24 години - то є чес, але ж сподіваюсь, що він таки зробе хуйла, це танк, що доки ще тільки починає перти кмк…

ЗИ. З якого переляку амерів повинна турбувати ліва напрочь Європа???, нехай самі пораються, чай не діти, а то як жопа - то дядя Сем допоможи, а як на халяву безпеку - то все в поряді…

Тихо якось… Там така подія пройшла, а тут…
Хоча мені навіть трошки зрозуміло це. Кому-що, а в мене трошки відчуття «іспанського стиду» від спостереження тієї «еліти». І трошки стрьому від думки, що оте все буде впливовим фактором у світовій геополітиці:oops:
Та еліта має шанс вас врятувати як по мені, але ви ж все вподіваєте на демов, котрі вас юзали для себе, но то таке, я звичайно помиляюсь, а ви все бачіте….(

Ще раз - амери допогають тим, хто воює, слабих вони скидують, це бізнес і нічого зайвого, то ж думайте…, тим, що звалили в європи - присвячується…(((

Надовго у вас вистачить хлопців з Азов, та подібних???, от ож((((, але Трамп щось там повинен, самім не смішно??

Та еліта має шанс вас врятувати як по мені, але ви ж все вподіваєте на демов, котрі вас юзали для себе, но то таке, я звичайно помиляюсь, а ви все бачіте….(
Врятувати - дуже жирне, для амерів, визначення наявної ситуації. Вони мали і мають (при залученні в тому числі і європейських) ресурси для закриття питання в однозначний спосіб. Але не підуть на то. Просто, станом на зараз, "настав час" і накопичилась достатня кількість зацікавлених.
Причетність їх - беззаперечна, а як їх кличуть в моменті, деми чи респи - пофіг. Питання того, хто, де і коли опинився. Так склалось, що скоріш за все Дональд Фредович матиме змогу задвігать тєму про то, "як він світ врятував і третьої світової запобіг". Як і вже починають набувати обрисів розповіді "слуг народу" (які ще від рук В.О.З не відбилися, а таких вже овер дофіга) про найвеличнішого, який тіки траплявся в історії України, "пєрєставатєля стрєлять"...
А в який спосіб воно, і в якій (короткостроковій чи довгостроковій) перспективі закінчиться - буде зрозуміло в найближчі 2-3 місяці
Трамп щось там повинен, самім не смішно??
Таких, нажаль, маємо певний відчутний, але далеко не "контрольний" процент. Але то невиправні, їм не тіки Трамп "должен". Іронія полягає в тому, що зробить він не більше за "діда Бідона", але подача ситуації буде відповідна. В питаннях "гнать тєкст" (обіцянки, вихваляння, гра словами і суттю) - тут пану Трампу не багато рівних. Коли треба шоу - там він у своїй стихії

• Like
Реакції: RAI
Судя по тексту - паленку)

Там эта...по душам поговорили. Разобраться бы . Да в стране избранного народа опять ржать будут шо нипанимаем мы нивчорта.

Помилявся, визнаю, цинізм зашкалює, зрозуміло, що це політика, але Донні перегнув палку, тому надія повинна бути тільки на себе, це стосується як, вас, так і нас, бо не факт, що завтра не кинуть нас як вас(((

Тю...так быстро сдулся. Я только воздуха побольше набрал.)

Треба тільки трошки почекати. :)
Тим паче коли світ несеться в .......

Це дежавю якесь. Було в 2019му.

• Like
Реакції: yaco
Це дежавю якесь. Було в 2019му.
Угу. Тільки тоді сабж був молодшим рази у два і місце подій - дещо скромніша держава

А так, то да. Всі кругом - повні ідіоти і нездари, їм то всьо просто вигодно, все легко та просто, «от як би я, то…», про все можна «дагаварітса пасєрєдіночкє»

Єдине тілько шо старий «масовік-затєйнік» може наворотить в більших масштабах, тому що «дєло було в США»

Помилявся, визнаю, цинізм зашкалює, зрозуміло, що це політика, але Донні перегнув палку, тому надія повинна бути тільки на себе, це стосується як, вас, так і нас, бо не факт, що завтра не кинуть нас як вас(((
Спостерігаючи за діями і поведінкою цього рудого колхозана-нарциса, мені часто пригадувалось прислів‘я про «краще з розумним втратити, аніж з дурнем знайти»
Часто кажуть, що зовнішність оманлива, але у цьому випадку дії, поведінка, манери та вчинки - говорять гучніше його пафосних і бравурних заяв

,,Большой оранжевый дирижабль,, игру затеял с болотными. Ему ,видать, невдомек что андрофаги только в копрофаги могут эволюционизировать и наоборот. Эдакое колесо сансары.

• Like
Реакції: RAI
Назад
Зверху