"Якась хрінь в торпеді"(вирізано з Бортовика)

• Автор теми Автор теми Nemo2115
  • Дата створення Дата створення
Буду ржати в голос, як щось выстрелить, а то усі ми таки розумні), но то таке…)
ЗИ. Ліваки таки давлять, усе тільки починається як по мені), тікі не пинайте будь ласка прямо зараз….
"Якшо вистрілить" - то вже тільки "особливо бажаючі" зможуть Трампону то всьо приписать. На сьогодні ж можна впевнено казати, що ніякого розуміння глибини проблем, а тим більше осмисленого задуму і плану рудий шут (вибачайте, але в моменті він викликає саме такі асоціації, навіть у відриві його риторики відносно України) не мав і не має. А манера поведінки і висловлювань тільки підсилює враження, що "Хьюстон, в нас проблеми"

• Like
Реакції: RAI
ніякого розуміння глибини проблем, а тим більше осмисленого задуму і плану рудий шут (вибачайте, але в моменті він викликає саме такі асоціації, навіть у відриві його риторики відносно України) не мав і не має.
+1
Я об этом еще после выборов говорил.

+1
Я об этом еще после выборов говорил.
В случае сего одиозного персонажа, предполагать такое - вполне обосновано. На сейчас же ужу имеем кучу признаков того, что это факт, а не прогноз-предположение

Я не сдулся, я говорил, что если лоханусь - признаю это, вот и все.
Давай говорить точнее - обделался,причем жиденько. Теперь нас ,как ты там говоришь, будут ,,делать,, республиканцы . Скоро все увидим.

Давай говорить точнее - обделался,причем жиденько. Теперь нас ,как ты там говоришь, будут ,,делать,, республиканцы . Скоро все увидим.
Слабких усі "роблять".
Я, м'яко кажучи, не є прихильником зе, але його інтерв'ю після "зустрічі" я зрозумів.
Чому наші представники "забули" за відмову України від яо та концепцію "перемога України = перемога принципів вільного світу".
Україну вже наїбали в Будапешті. Маю надію національна гра "танців по граблях" не повториться, бо якщо ні, то моїй дитині тоді треба шукати щастя в іншій країні.

Один х, з рудим, к цьому би все прийшло, як на мене, то краще раніше...
НЕ фан Зе, но таких довбойобов які його зустрічали, ще треба просто пошукати, а в такий якості, то напевно не знайти...

Слабких усі "роблять".
Я, м'яко кажучи, не є прихильником зе, але його інтерв'ю після "зустрічі" я зрозумів.
Чому наші представники "забули" за відмову України від яо та концепцію "перемога України = перемога принципів вільного світу".
Україну вже наїбали в Будапешті. Маю надію національна гра "танців по граблях" не повториться, бо якщо ні, то моїй дитині тоді треба шукати щастя в іншій країні.
Якщо окинути оком події останніх 20-30 років то прийдемо до висновку що умовний захід стріляє собі в ногу. І не один раз вже.
Далі буде веселіше.
до чого це все привело?
Коли Америка проковтнули захоплення нових територій військовим(Згадаючи хоча б Крим, але можна і раніше події глянути) шляхом стало зрозуміло наступне:
- Всесвітнього жандарма вже нема, mr."make America great again" - робить все у зворотньому напрямку.
- Світ став куди ближче до ядерної анігіляції самого себе бо:
А)Чорта лисого тепер хтось віддасть свою ЯЗ
Б)кожна поважаюча себе країна почне вести розробку ЯЗ, розуміючи що ніякі союзи не працюють
Питання часу коли Китай наскоче на Тайвань.
Північна Корея на Південну.
Або Іран на Ізраіль.
Америка зараз намагається у швидких темпах перешкодити дружбі Кацапії та Китаю, потугами нав'язати свою дружбу більше. У виграші лише кацапи, бо вплив Китаю вже надто сильно вкорінився, а кацапи отримують і зняття санкцій і прощення гріхів і краще з двох напрямків - сходу та заходу.
А Америка вже не вигребе протистояння проти Китаю та Кацапії. Ще й до того Трамп робить все аби наявні союзники стали ворогами. Наприклад Канада, хоча не лише вона одна.
Все було б інакше якби в 14ому році світ не пропустив би повз очей Крим. Але пізно.

Грузію...

І хай розвернуться врата Ада :)
Китай руками кацапів промацує можливості і ставить під сумнів силу домовленостей з сша.
Все що повинно відбутися - відбудеться.

Добрый ранок В'єтнам :)
Потужна потужність. Коли кажеш шо 2+2=4 є ті хто впевнені шо буде точно не 4. :)

• Haha
Реакції: RAI
"Президент чітко дав зрозуміти, що він зосереджений на мирі. Нам потрібно, щоб наші партнери також були віддані цій меті. Ми призупиняємо та переглядаємо нашу допомогу, щоб переконатися, що це сприяє вирішенню”, - відповіли Голосу Америки в адміністрації.

МЗС КИТАЮ шось такоє вивалив у соціум. :)
Коли чекати від трампа - Тайвань не хоче миру. :)

Рудій довбоеб все розвале.....(
Ну може це якась нова тактика? :)
А потім каааак ...... :)
Поки санчата піздеца впевнено ускоряют ход до чогось такого шо є в голові Маска під грибами.

Трамп пріді парядок навіді.
"Американська аерокосмічна компанія Maxar Technologies відключила Україні доступ до своїх супутникових знімків. Про це повідомляє Мілітарний із посиланням на декількох користувачів комерційного сервісу в п'ятницю, 7 березня."

Може це якась нов тактика? Я х.з. Миши кукурузні шо вони можуть знати.

"Трамп обещал закончить войну за 24 часа, но мы не уточняли, в какой именно день", — сказал спецпосланник Трампа по Украине Кит Келлог в прямом эфире.

Отака історія буде. :)

IMG_20250307_210707_290.jpg

Вкладення

• IMG_20250307_210707_290.jpg
    IMG_20250307_210707_290.jpg
    72 КБ · Перегляди: 7
Трошки радует что тесла в п.зду катится.

Назад
Зверху