Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Не зручно що на клавіатурі під час написання тексту немає окремої кнопки на крапку чи кому, я так розумію що змінити це не можна і доведеться звикати?
Апарат 7
двойное нажатие на пробел - ставит точку и делает отступ! (все гениально и просто)
Не зручно що на клавіатурі під час написання тексту немає окремої кнопки на крапку чи кому, я так розумію що змінити це не можна і доведеться звикати?
Апарат 7
для написання смс екран такий самий,
Переглянути вкладення 661297Переглянути вкладення 661298
а ось на Facebook і Viber
Переглянути вкладення 661299
фотки поправив.Фото не вижу
Специально зашёл во все сервисы и месенджеры. Клавиатура везде один в один как выкладывал выше на фото.
фотки поправив.
суть мого питання була така, що як і в Андроїді/Віндовсі при написанні текстових повідомлень окрема кнопка на крапку поряд з буквами є і це зручно.
а от в Фейсбуці і Вайбері, наприклад, щоб поставити крапку треба викликати клавіатуру з символами, короче лишню кнопку натиснути. або 2 рази пробіл як писали вище.
в принципі дрібниця, але коли багато тексту писати то напрягає. але 2 рази пробіл вже рятує :biggrin:
Бачите, а Макс вже зловтішатися почав...:biggrin:
2 клика на пробел точка ставится.
или тру эплофилы ,, не ставят?а где запятая ставится так и не понял
Можна однім нажатієм на 123 перемістити пальчик на нужний сімвол :biggrin:или тру эплофилы ,, не ставят?
Можна однім нажатієм на 123 перемістити пальчик на нужний сімвол :biggrin:
Не знаю, не заморачиваться по этому поводуПоприсутствовал сегодня при диалоге двух парней. Обсуждали кражу у ребенка одного из них телефона на андроиде, в школе.
Ребенок через 20 минут после кражи залез на комп проверить локацию девайса, телефон уже был в оффлайне.
Отпечаток пальца был введен, как я выяснил.
Так вот, те два парня сказали, что андроид можно ввести в сервисный режим двумя кнопками, перепрошить его, и пользоваться телефоном как новым, несмотря на предыдущую привязку телефона к аккаунту гугл.
Макс, это правда?