Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Если вы смотрите старый кайен, рассматриваете газ и прочие приколы бомжей, то может не стоит смотреть в эту сторону вообще и Порше в частностиВ муках выбора между этими 2 автомобилями. Больше нравиться кайен 3.6 но говорят что на порядок дороже в обслуге чем x5 хотя готов машину обслуживать у неофициалов. Помогите определиться с выбором. Еще нюанс буду ставить газ.
газ однозначно треба ставити. без газу ці авто навіть не варто розглядати.
Плюсану за газ и резину всесезонку
Никто вам тут про каен ничего не скажет, еще бы написали бюджет покупки и год какой авто, тогда вообще станет всем ясно что к чему
правильне гбо - це коли авто виходить з заводу, накшталт рено, фольцвагена. все решта хлам редчайшій.
Просто ГБО правильное денех стоит и настроить его надо мозги не из ваты.
А так лично я против ГБО ни чего не имею.
Правильное ГБО это приятно.
Цікаво чим ви заправляєтесь в Дрогобичі якщо на газу у вас краще їде ніж на бензині, досих пір з бензовозів на трассі?
правильне гбо - це коли авто виходить з заводу, накшталт рено, фольцвагена. все решта хлам редчайшій.
Как раз правильное ГБО настроить не сложно. Так как оно с завода имеет все компоненты согласованными и по OBD и своим датчикам работает с каждым цилиндром отдельно. Существенно сложнее настраиваются всякие солянки из польских мозгов, корейских якобы форсунок, итальянских дешевых редукторов и т.д.
Поэтому, если человек поставил тот же BRC в нормальной конторе, потратив >$1500 за оборудование с установкой и настройкой, при этом у него атмосферный двигатель без прямого впрыска, то назвать его бомжем или глупым может только тот, кто живет в предрассудках.
Если же происходит какое-то кроилово в гаражах из каких-то мутных комплектов занедорого.... то кто доктор?
глупо не глупо, я ще не бачив м62, наприклад, і не чув про справний мотор з гбо. воно його просто вбиває. правильне воно чи неправильне, але через певний час воно його вб,є. і вся економія вилетить в трубу. і потім неглупі люди попадають на 3-4к зелені на капіталку. від прихильників гбо я постійно чую про правильне гбо, але любе гбо встановлене не в заводських умовах це від лукавого. брз може бути постачальником. але двигун логана 1,6 lpg з заводським гбо суттєво відрізняється від звичайного бензинового 1,6. і відрізняється він не прошивкой програми і врізаними форсунками в колектор, а конструктивно. то саме і в фольцвагені.
гадаю, що скоро закінчиться вся ця епопея з цим колхозом. та і підозрюю, що вся ця епопея з узаконенням гбо в мрев - також просто незаконна фікция.
глупо не глупо, я ще не бачив м62, наприклад, і не чув про справний мотор з гбо. воно його просто вбиває. правильне воно чи неправильне, але через певний час воно його вб,є. і вся економія вилетить в трубу. і потім неглупі люди попадають на 3-4к зелені на капіталку. від прихильників гбо я постійно чую про правильне гбо, але любе гбо встановлене не в заводських умовах це від лукавого. брз може бути постачальником. але двигун логана 1,6 lpg з заводським гбо суттєво відрізняється від звичайного бензинового 1,6. і відрізняється він не прошивкой програми і врізаними форсунками в колектор, а конструктивно. то саме і в фольцвагені.
гадаю, що скоро закінчиться вся ця епопея з цим колхозом. та і підозрюю, що вся ця епопея з узаконенням гбо в мрев - також просто незаконна фікция.
А как быть с моторами под евро6 когда топлива евро6 нету???![]()