Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
От і вся відповідь. Запорука надійної роботизаміна кожні 5 тис.
ну, допуски не впливають на інтервал заміни. якщо ви мало їздете, то це не означає, що можна 2 -3 роки не міняти оливу) один раз в рік не залежно від допусків. взагалі правильні терміни заміни це по мотогодинам, як пишуть різні розумні мануали) 250 мотогодин +-Я думав наявність допуска BMW LL-04 в HX8 ЕСТ 5w30 дозволяє кататись на ньому до 10 000км, спокійно. В мене зараз десь пробіг 70% місто і 30% траса.
Не згоден повністю. На фото М57 3.0 з пробігом 600 тис. Останні 100 тис на ній катаюсь я. Масло Фукс 0/40, заміна кожні 5 тис. Ізда жорстка: або київські пробки, або траса 160-220. Масло починає темніти десь на 1500-1700 пробігу.
Ну і фоточка стану мотору всередині, для любітєлєй посперечатися про терміни заміни)))
зачотний вигляд))) підозрюю тут і фукс не самий бюджетний) наскілбки пам,ятаю зелений відтінок дають масла перероблені з газу, із додаванням пао і різних таких модних штук, відповідно і цінник там високий) можу помилятись, давно не занурювався в цю тему)
Юра, ти ж дорослий дядько. Ганс міняє строго по регламенту, а це 15-25 тис км. Бачив сервісні книжки з записом 37.500 км на одній заміні. Жодне масло таке не витримає.Двигун з Німеччини. Який висновок можна зробити на рахунок мастила?)
Бля не нагадуй...Побавитися. У тебе є інші способи відволіктися від війни ?)
Відколи це старі пердуни стали з такою швидкістю їздити ?!? Ти вже плутаєш тахометр і спідометр ?!?…або траса 160-220.
Молодому пердуну розкажу наступне: Львів-Київ 3 години (минулий рік), Хаджибєй-Біла церква 2 год 15 хв цього року)))Відколи це старі пердуни стали з такою швидкістю їздити ?!? Ти вже плутаєш тахометр і спідометр ?!?
Не верю......(с.)написала середню швидкість 169 км/год
Судя по всему рыбаки,йобари и бмвисты это одно и то же )Не верю......(с.)
Так я і не переконую)Не верю......(с.)
Ніколи рибалкою та бабами не хваливсяСудя по всему рыбаки,йобари и бмвисты это одно и то же )
Добре, що хоч обʼєктивно оцінюєш свої можливостіНіколи рибалкою та бабами не хвалився
Бля, вже 1,5 року, як позбувся цього представника еліти німецького автопрому.Молодому пердуну розкажу наступне: Львів-Київ 3 години (минулий рік), Хаджибєй-Біла церква 2 год 15 хв цього року)))
А ти і далі смійся на божествєнному ВАГу))
Додам: по приїзду додому машина написала середню швидкість 169 км/год
Так я нікого не примушую їздити саме так, а оточуючим, для власної безпеки треба у дзеркало дивитися та навчитися поворотніками користуватися, хоч іноді)) Тоді все буде добре)169 в наших реаліях це дуже небезпечно не тільки для себе, але і для оточуючих.
Зрозумів, я доречі лазив по ютубу та в рекомендаціях випало відео про тести Шелл HX8 ЕСТ 5w30 як раз актуально про те що ви кажете, про мотогодини, чи й собі спробувати по мотогодинам замінить, цей раз вже багато наїздив тому сенсу вже нема, але ось заміну зробю мабуть в кінці осіні і спробувать 250 години і заміна (який буде пробіг), подивитись яка буде олива по стану, в порівнянні зі звичайними 7-8 тис.ну, допуски не впливають на інтервал заміни. якщо ви мало їздете, то це не означає, що можна 2 -3 роки не міняти оливу) один раз в рік не залежно від допусків. взагалі правильні терміни заміни це по мотогодинам, як пишуть різні розумні мануали) 250 мотогодин +-
але хз як це в реальних умовах, у мене не виходило так рахувати, пробіги дуже малі, основне авто це 5-6 тисяч, любиме авто 2 тисячи)
250 мотогодин це і є приблизно 5 тис км)Зрозумів, я доречі лазив по ютубу та в рекомендаціях випало відео про тести Шелл HX8 ЕСТ 5w30 як раз актуально про те що ви кажете, про мотогодини, чи й собі спробувати по мотогодинам замінить, цей раз вже багато наїздив тому сенсу вже нема, але ось заміну зробю мабуть в кінці осіні і спробувать 250 години і заміна (який буде пробіг), подивитись яка буде олива по стану, в порівнянні зі звичайними 7-8 тис.
View: https://www.youtube.com/watch?v=YWjnLQzLspE
Это средняя скорость на ГП Монако например)169 в наших реаліях це дуже небезпечно не тільки для себе, але і для оточуючих.
перепрошую, але не погоджусь) це реально, тому що колись в мене були подібни показники) тоді я був сильно молодий і був безсмертний) багато їздив по Україні, і зазвичай моя середня швидкість при пробігу 1000км + становила 135-140км на годину. один раз за півтора тисячи пробігу була 167км на годину. і такі я їхав постійно в режимі 180-220. так що все реально) давно вже так не їзжу) ну дуже рідко міг прохватити 200+ на своїй старушці)Это средняя скорость на ГП Монако например)
Ее никак не получишь у нас))
Чтобы ее получить надо не снижать ниже 200)
Ну вот, вас уже двое))перепрошую, але не погоджусь) це реально, тому що колись в мене були подібни показники) тоді я був сильно молодий і був безсмертний) багато їздив по Україні, і зазвичай моя середня швидкість при пробігу 1000км + становила 135-140км на годину. один раз за півтора тисячи пробігу була 167км на годину. і такі я їхав постійно в режимі 180-220. так що все реально) давно вже так не їзжу) ну дуже рідко міг прохватити 200+ на своїй старушці)
та ні))) це було років 15 тому) так вже давно не їзжу, 100км на годину наше все)))Ну вот, вас уже двое))