Выборы президента. Второй тур

Ваш выбор во втором туре президентских выборов


  • Total voters
    128
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
Витя, зачем? :) Щас мессия придёт, будет откат к 8 году, говорят шо сварчеги полторуху рубили:LOL:
 
Не нужно гуглить. Я вчера здесь это выкладывал.
Не видел, нечасто захожу. Можно повторить?
 
Снятие иммунитета со всех,включая преза?
Об импичменте президента?
Об отзыве депутата ВР?
О референдумах?
Снятие иммунитета - да. Импичмент, если не ошибаюсь, в Конституции прописан.
 
Снятие иммунитета со всех,включая преза?
Об импичменте президента?
Об отзыве депутата ВР?
О референдумах?
Курс Украины в ЕС и НАТО закреплён в Конституции. Импичмент? Такибаба с косой постоянно бредит об этом, из той же оперы про снятие неприкосновенности с нардепов. Шо дальше?
 
Из фейсбука, много букв, но вроде инфа по делу..




АНАЛІЗ ПЕРЕДВИБОРЧОЇ ПРОГРАМИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

У коментарях до попереднього посту мене запитували, чому я не зробила аналіз Зеленського. Ок, виправляюсь. Я вивчила його передвиборчу програму. Там багато популізму і пустих обіцянок не підкріплених планом, як саме це зробити. Це аналізувати ми не будемо. Але є небагато конкретних пунктів. Кожен пункт я гуглила, перевіряла, думала, чи підходить це особисто мені. Ось, що вийшло.

Звісно, якщо аналіз вам сподобається, не забувайте репостити!

Програма Зеленського: http://files.ze2019.com/assets/program.pdf

РОЗДІЛ «НАРОДОВЛАДДЯ ЧЕРЕЗ РЕФЕРНДУМИ: ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми. У сучасній Україні це повинно відбуватися із максимальним використанням новітніх технологій.»

Мої роздуми. На референдум в Криму було витрачено 16 мільйонів гривень з бюджету України (с) голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко.
Крим – маленька частина України! А уявіть вартість референдуму по всій Україні! Це занадто дорого для того, щоб проводити регулярно. Так що ж тепер не проводити референдуми? Проводити. Але виключно якщо на те є надважлива необхідність. Саме для того, щоб решта рішень приймалась без витрат, ми і обираємо своїх представників – депутатів (кого саме обираємо і як вони потім виконують свої функції – інше питання).

Володя пропонує перевести вибори в електронний вигляд. Так, слушна думка. Та на жаль, поки що можливість користуватися електронними програмами є у небагатьох людей. Знаю це, бо багато працюю з людьми з невеликих населених пунктів, для них навіть скинути фотку є великою проблемою: бо нема через що. Тобто шлях до голосування в електронному вигляді – це довгий і дорогий процес (але його треба робити!). Тим не менш, перші вигадані Вовою референдуми будуть без них, а отже принесуть великі витрати для бюджету.

РОЗДІЛ «СПРАВЕДЛИВІСТЬ І РІВНІСТЬ УСІХ ПЕРЕД ЗАКОНОМ»
«Мої законопроекти в цьому напрямку: «Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів»; «Про імпічмент Президента України»; «Про відкликання народного депутата України».

Ой, так гарно звучало, поки я не почала гуглити!

Виявляється, що імпічмент і без Вови записаний в Конституції (стаття 111).

А за законопроект про внесення змін до Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України та суддів) №7203/П1 Порошенко б’ється вже 3 роки.

Але наразі не може йти мова про повне скасування недоторканності, лише про її обмеження (Про це варто знати Зеленському!). Тому що Венеціанська комісія ще у 2015 році зазначила, що у політичних системах із вразливою демократією, яка є в Україні, повне скасування депутатської недоторканності є небезпечним для функціонування та забезпечення автономії парламенту. Інформація прозвучала за круглим столом щодо цього питання: https://iportal.rada.gov.ua/news/Novyny/162876.html

Робота над впровадженням законопроектів – довгий процес. А саме. Вперше Порошенко пропонував даний закон ще у 2015 році. Але парламент відмовився його розглядати. Знову президент повернувся до питання у 2017 році, вигадавши замануху: закон вступить в дію з 2020 року (мовляв, вам буде легше його ухвалити, якщо це буде про депутатів наступного скликання). Потім був довгий процес голосування за внесення проекту у порядок денний, потім проект розглядав Конституційний суд (більше року) і лише 20 вересня 2018 року було голосування в парламенті.

Голоси розподілились таким чином:
За: 213 Проти: 0 Утрималися: 26 Не голосували: 99 Всього: 338
Найбільше голосів «За» (67) було від депутатів партії Петра Порошенко: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=20079

Було прийнято рішення про подальшу роботу над законопроектом (там ще має бути друге читання, проекти зазвичай не приймаються за одне голосування). Термін подання пропозицій та поправок до законопроекту спливав 19 жовтня 2018. Більш свіжої інформації не знайшла.

Що маємо. На жаль, все, що хоче президент, не можна швидко просунути через парламент. Бо у нас – парламентсько-президентська країна, а не навпаки. Потім проект ще розглядає неймовірна купа різних комітетів і відправляє назад на допрацювання (іноді це триває і по два роки). Тож, просування законопроектів – тяжка, довга і наполеглива праця.

Повертаємось до Зеленського. Питання: виходить, що він, обіцяє ті закони, які вже є в конституції і Порошенко вже впроваджує?? Це як взагалі?))
Але я не знайшла законопроект про недоторканість президента, тут Вова може взяти пальму першості

Наступна заява Зеленського. «Вибори до Парламенту та місцевих рад мають проходити за відкритими списками».

Ви будете здивовані, але такий законопроект також вже існує)))
У 2015 році Верховна Рада прийняла у роботу проект №3112-1 (співавтором є народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Олександр Черненко). Наразі, після проходження 150 кіл пекла в різних комітетах, проект був включений до порядку денного на друге читання 07.02.2019. Нажаль, інформація не оновлена, не знаю, що вони там начитали.

Так що там Зеленський зібрався робити з цими проектами? Сказати «Я прийняв», коли закінчиться канітєль з парламентськими голосуваннями, яка почалася за три роки до виборів?))) Класно влаштувався

РОЗДІЛ «БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ. БЕЗПЕКА КРАЇНИ»
«Перед гарантами Будапештського меморандуму й партнерами з ЄС ми ставитимемо питання підтримки України в прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки.»

Без коментарів. Туди ж, куди і попередні законопроекти. Вова, альо! Це вже 5 років робиться!

Наступний пункт. «Рух України до НАТО та інших подібних об’єднань — запорука нашої безпеки, у яку я вірю, та яка повинна отримати підтвердження через всеукраїнський референдум.»

Про ціну референдумів вже сказала раніше. Чи дійсно потрібно витрачати захмарні кошти на питання, яке вже давно вирішено? Даний напрямок зафіксовано в конституції! А президент, між іншим, є гарантом конституції! Конституція України, стаття 102: «Президент України є гарантом реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору»

Натомість, що Володя говорить поза своєї програми? А ось що:
Про Євроінтеграцію з інтерв'ю Дмитру Гордону, грудень 2018:
«…я ніколи не ходжу в гості, якщо мене не кличуть…нехай нам скажуть, де нас чекають. Може, ЄС до нас стукає: Хлопці, будь ласка, чого ви відмовляєтеся?. Ні. Не чути»

Чи можна це розуміти як те, що Зеленський не ходитиме курсом на Європу, бо ЄС йому не стукає? На жаль, судячи з його висловлювань, така ймовірність є.

РОЗДІЛ «ЗАМОЖНИЙ ГРОМОДЯНИН – ЗАМОЖНА ДЕРЖАВА»
«Усі роки влада штучно створювала ситуацію, за якої чесно вести бізнес в Україні для підприємця було практично неможливо. Тому ми запровадимо одноразову «нульову декларацію» для бізнесу.»

Ви вже, мабуть, здогадуєтесь, яким був результат пошуку інформації. Правильно! Такий законопроект ще з 2016 року просувався в ВР Петром Порошенко! Та закон відхилив Комітет з питань запобігання і протидії корупції, тому що, цитую: «Зміни до Закону України "Про запобігання корупції" (щодо декларації) (реєстр. № 5079) не відповідають вимогам антикорупційного законодавства. Комітет рекомендує Верховній Раді України відхилити даний законопроект, оскільки його прийняття повністю знівелює законодавчі норми антикорупційного законодавства в сфері електронного декларування.»

Я так розумію, відхилили тому, що даний закон має два боки. З одного боку олігарх, що зареєстрував свої активи буде надалі працювати відкрито (платити податки) – це добре. Але у той же час закон дозволяє корупціонерам уникнути покарання за попередні злочини – це викликає дискусії.


РОЗДІЛ «ЗДОРОВА ТА ОСВІЧЕНА НАЦІЯ».
Пункт «Найважливіший крок в охороні здоров’я – перехід до страхової медицини»

І, що ви думали? Такий законопроект теж вже впроваджується! «Проект Закону про фінансування охорони здоров'я та загальнообов'язкове медичне страхування в Україні №9163». Серед авторів проекту також член партії Порошенко. Законопроект знаходився на розгляді в 9-ти різних комітетах і в грудні минулого року повернувся з пропозиціями від комітетів по покращенню проекту.

Пункт, який мені реально сподобався: «Сортування та переробка сміття, відмова від пластику» Це дуже добре. Але не думаю, що за відсутності інших кроків, це допоможе впоратись з економічними проблемами.

На жаль, більше нічого з програми Зеленського аналізувати не можу. Бо більше там не написано конкретних кроків, які він збирається робити.

Висновок вийшов такий: хороші проекти він пропонує. Але всі вони вже в роботі ВР на фінальних стадіях ухвалення. Тобто програма Зеленського вже не актуальна! Що НОВОГО він збирається робити? Які конкретні НОВІ законопроекти, дії? У чому полягають його РЕАЛЬНІ плани? І чому він, при написанні своєї програми не знав, що ВСЕ ЦЕ ВЖЕ ІСНУЄ ДО НЬОГО? Як можливо будувати програму, елементарно не проаналізувавши потреби в законопроектах? Це гуглиться протягом двох годин! Камон!

Або можливо, Зеленський, чудово знає, що запропоновані ним законопроекти вже впроваджуються, та за якоїсь причини спеціально обманув виборців

Під час пошуку інформації наштовхнулась на думку експерта: таке враження, що Зеленський взяв все те, що робив Порошенко за роки правління, і записав собі у програму. Нажаль, втратила посилання, але ця інформація підтверджена усім вище написаним.

Між іншим, закінчується программа Зеленського такими словами: «Україна сьогодні потребує не просто нових облич. Вона потребує НОВИХ ІДЕЙ!» Ой, Вова, твої б слова та тобі б у вуха)))

І ще процитую ось цю статтю, тут також є аналіз програми Зеленського:

Цитати для роздумів:
1. «Зробити платіжки за комунальні послуги менш стресовими – прекрасна ідея. Але як при цьому вирішити проблему накопичених боргів та інфраструктурну кризу в комунальному секторі? А ще важливо не ускладнити співпрацю з МВФ, який категорично наполягає на підвищені тарифів.»

2. «Так само може викликати розлади травлення одночасне споживання таких продуктів з переліку «Зе», як зниження податків та підвищення видатків соціального спрямування. Де він братиме на це гроші?»

3. «Щодо податкової амністії, то тут дуже дивна ситуація. Екс-міністр фінансів Олександр Данилюк консультує кандидата в президенти Володимира Зеленського. І він чудово знає, чому амністія досі лишається на етапі обговорення (МВФ проти), але свого нового патрона про це не проінформував. І знову ж таки, цю ідею вже давно просував діючий президент. Така близькість ідей іноді створює відчуття, що вони в реальності однопартійці, й альтернативність вибору є лише ілюзією.»

4. ПРО ДОРОГИ:
Під час зустрічі з бізнес-спільнотою, березень 2019:
Немає у нас точних цифр, моє внутрішнє відчуття, дороги в нашій країні впливають на все – і на внутрішню економіку теж. У нас є з чого робити ці дороги: ми нічого не купуємо, ні асфальт, ні бетон. Того ж МВФ... де взяти 170 млрд на те, щоб привести інфраструктуру до такого виду, щоб люди приїжджали і туризм розвинувся.
З передвиборчої програми Володимира Зеленського:
Країна потребує капітального ремонту інфраструктури. Будівництво доріг за європейськими стандартами, автоматичний контроль ваги та швидкості автомобілів, відновлення аеропортів у кожному обласному центрі, підписання угоди «Відкрите небо» з ЄС, усунення монополізму на транспорті – мої пріоритети.

Отже, «думайте сами, решайте сами». І звісно ж, РЕПОСТІТЬ, якщо ви хочете, щоб цей аналіз побачили ваші друзі.

П.С. Інформацію про законопроекти брала з офіційного порталу Верховної Ради https://iportal.rada.gov.ua

White525, вот.
 
Даже не хочется спорить...
Будем смареть на новую раду
 
Пока уровень доверия к ней 10%....это катастрофически мало...
 
Даже не хочется спорить...
Будем смареть на новую раду
А о чём спорить? Это факт.
С дебатами вообще тяжёлый случай. Зелёный кладёт на законы ещё до победы
 
Так не голосуйте за него,делов то...Есть же выбор.
 
Вот интересно,ты как человек грамотный,что видишь в этой таблице?
Бачу показники зовнішнього боргу під кінець кожного року, бачу зміну в порівнянні з минулим роком та показник динаміки у відсотках. Бачку що за мирних часів динаміка там сам показник був зовсім не такий, як за останні роки.
 
Бачу показники зовнішнього боргу під кінець кожного року, бачу зміну в порівнянні з минулим роком та показник динаміки у відсотках. Бачку що за мирних часів динаміка там сам показник був зовсім не такий, як за останні роки.
Т.е.начали отдавать с 2014 года?
 
Так не голосуйте за него,делов то...Есть же выбор.
Я и не планирую. Мой голос в голосовалке можно увидеть. Меня поражает другое. Как люди, которые позиционируют себя умными и образованными, могут голосовать за идиота просто назло?
 
Кто себя позиционирует?Кто эти негодяи?Которые поражают людей обладающих даром вангования познавших суть вещей?
 
Редактировать нельзя - добавлю таким образом:
Назло кому? У ПАП вс' будет хорошо независимо от того, останется он или нет. А у вас?
 
За всех тяжело сказать, за себя уверен,что будет все гуд, пока шевелюсь и болезни Альцеймера нет...Назло?Отнюдь
 
Ну а как, объяснить иначе? Электросварщик вылазит из закрытого помещения и рыгает???.....Отсутствуют СИЗ органов дыхания, принудительная вентиляция, поставлена неадекватная задача на смену и т.д.)))
Тут вы правы,но,реалии у нас таковы,что
Заказчик( если это не бюджет) отжимает по полной
Рабочие,в плане зп,так же хотят увидеть себя
Так же ,заказчик,отжимает по срокам- нужно вчера
Не хотите за эту сумму- я найду других..
Вот и приходиться крутиться ,аж уши заворачиваются)))
Другое дело,там где конкуренция сведена к минимуму,например работы связанные с газофикацией,тут уж на заказчике отигрываешься по полной))))
 
  • Like
Reactions: ICQ
У Зеленского приняли приглашение на дебаты сегодня.

Дебаты начнутся в 22:40

Вместо кандидата в президенты Владимира Зеленского на дебаты с оппонентом Петром Порошенко в эфире телеканала ICTV придет его советник Александр Данилюк.
А когда он супружеский долг выполняет тоже советник его замещает


Такое ощущение что ссыкун три слова связать не может без сценария

Отправлено с моего 16th через Tapatalk
 
Кто себя позиционирует?Кто эти негодяи?Которые поражают людей обладающих даром вангования познавших суть вещей?
Если среди почитателей зелёного нет таких людей - это всё объясняет.
 
А когда он супружеский долг выполняет тоже советник его замещает


Такое ощущение что ссыкун три слова связать не может без сценария

Отправлено с моего 16th через Tapatalk
Это не ощущение. Так оно и есть
 
Тут вы правы,но,реалии у нас таковы,что
Заказчик( если это не бюджет) отжимает по полной
Рабочие,в плане зп,так же хотят увидеть себя
Так же ,заказчик,отжимает по срокам- нужно вчера
Не хотите за эту сумму- я найду других..
Вот и приходиться крутиться ,аж уши заворачиваются)))
Другое дело,там где конкуренция сведена к минимуму,например работы связанные с газофикацией,тут уж на заказчике отигрываешься по полной))))
Да все я понимаю....ирония присутсвовала......уже на этапе проведения тендера возможности ужимаются дальше некуда. Но высококвалифицированных сварщиков надо беречь)))
 
Он хоть на инаугурации сам прийдет или папа Беня за ручку приведет.
 
В задницу такие дебаты. ПАП не отвечает на вопросы, а петляет, да еще и врет. А в целом, всё хорошее - он, плохое - я не я и хата не моя. А Зеленский дальше ныкается. Бред какой-то.
 
Да все я понимаю....ирония присутсвовала......уже на этапе проведения тендера возможности ужимаются дальше некуда. Но высококвалифицированных сварщиков надо беречь)))
Тендеры- страшная вестч
Знаю целый тендерный отдел в крупноолигархическом холдинге.
У них процент от нижней и верхней цены купленного холдингом товара.
Страшные люди.
Такое вытворяют. Ну тоесть переслать смету конкурентов- это как за положенное))
Но из-за двух вёдер дек.штукатурки звонить в салон, представляясь дизайнером и выбивать личные скидки- это днище(( . Небыло раньше такого. Измельчал народ ныне.
Здесь мы все пытаемся выяснить, обнищал таки народ наш, или парковки возле тц говорят о другом??
Я лично не вижу такого, чтобы говорить об обнищании. Но и богаче не стали-это точно.
Прабабка в Херсонской области не замёрзла зимой, да и не голодует какбы)) с пенсии в хустынку сотку-другую как откладывала, так и откладывает.. пенсия, какая-то субсидия за газ.. как жила 15 лет назад, так и живет..
Мама моя, вчителька початковоi школи, больше 700чел за свою жизнь научила читать и писать, получает 4000 гр. пенсии. За двухкомнатную со всеми субсидиями/дети войны/картка киянина у неё выходит что-то гривен 200-250.. Ещё в школе подрабатывает, не сидится дома... Короче вообще не голодает, не мёрзнет и не бедствует..
Это я к тому простынь катаю, все хочу понять тех, кто вопит что мы бедствуем и последний хрен доедаем.
Вот вам два примера из глубин народа.
Или кого нам за пример бедствия брать, кто там у вас в предсмертных агониях бъется?
И то что мы там в подсчетах на последнем месте в Европе по бедности- насколько корректны эти подсчеты? Да, они больше зарабатывают, но и пачка сигарет в Милане 5 евро.
Может вы думаете при совке бедных у нас небыло?
Дай мне Бог памяти, но моя бабушка в Житомирской области получала то ли 35то ли 40руб пенсии. Большинству здесь это ни о чем не говорит, но это мизерный мизер.
Мы никогда богато не жили. Ни при совке, ни потом...
Нищие были всегда.
И при совке, и сейчас.
Но послушать рабиновича с бойкой- нищета беспросветная в народе.. калавур))
А я бы сказал иначе- в зарабатывании на существование наш человек сегодня стал более циничным/беспринципным.. есть ещё такое слово- скурвывся..
Бизнес(причём что малый, что средний, что большой) в массе своей клал на наемного большой прибор.
На тебе 7 тыс. Нет, не 7. Штрафы никто не отменял. 6500. Не нравится- иди гуляй. На твоё место вон очередь стоит.
И я смотрю на работу этого тендерного отдела уже лет 10.
И иногда мне кажется, что этот человек способен убить собеседника на другом конце стола за скидку...
 
Надю выпустили. Это хорошо или плохо?
 
Жить на субсидию = бедствовать
Нет. :)
Бедствовать, когда тебе приходит РАЗ, а требований у тебя личных РАЗ ДВА ТРИ и при этом Петя винават. Это беда бидося :)
У меня много знакомых повалило за субсидиями живущих в "4х комнатных", отдыхающих с перелетом и вообще.
Субсидирование это простая забота Государства за малообеспеченых. Тех же пенсиков.
И то что сделали по субсидиям +/- правильно. +/- это семь/восемь, потому что в этой теме всегда так.
То что пенсии наших родителей и нашего поколения уже потеряны это факт. От того что мы завтра на народовластии примем ЗАКОН, что минимальная пенсии должна быть в 4000долларов :), от этого ни чего не поменяется их не от ку да взять просто с калькулятором. Без калькулятора все красиво.
 
Итак, мужики, короче, парни, делаю вам утро
Если кто не смотрел ещё, интервью Зеленского в Париже.
Не могу затянуть сюда ссылку почему-то. Гуглим.
Оно того стОит)))
Вобщем парни, это, парни, вам не чтолибокак. Смотрите, парни, вот он я перед вами, парни, простой человек. Так что парни, вы, мужики, не думайте себе ничего на этот счёт. Парни. Я же мог обратиться в полицию чтоб вас вышвырнули с отеля, парни. Но,мужики, я же этого не сделал. Мы же украинцы, парни. Не напрягайте меня чепухой, мужики. Дайте мне, пока я ещё не президент, побыть эти последние дни самим собой ( почти дословно))
Мысли, построение речи, руки не на месте, глаза бегают, натянутые улыбки. Постоянно стреляет по сторонам, оглядывается. На измене, штоль....
Вобщем диагноз тов. Саахова имеет своё видеоподтверждение
 
Витя, зачем? :) Щас мессия придёт, будет откат к 8 году, говорят шо сварчеги полторуху рубили:LOL:

каким образом? если побеждает сыкун, пишем беня
то государство проигрывает иск 5 млрд по привату
откат будет наверно к 1998 году

и еще можно чтоб выплаты бене платили те кто голосовали за ссыкуна
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top