GeisT
Пользователь
- Повідомлення
- 321
- Вік
- 44
- Страна
- Украина
- Город
- Киев
Всіх вітаю,на форумі я вже досить тривалий час ,проте дитяча мрія з пропелером на капоті з'явилась не так давно,точніше буде сказати що до Е32 я мав вже бмв в чудовому кузові е30, і це чудове авто ,яке я дуже полюбив,проте процес її володіння і відновлення я розповідав на сторінці клубу е30club.com.ua,тому сюди вже не дублював.Але дитяча мрія не відпускала, і от вона стала реальністю!Тому бортовий по 7-ці вирішив вести тут. Намагався зареєструватися на форумі шанувальників 34-ок але чомусь не вийшло. Ну то все пусте)))
Трохи про машину : маю 735 з мотором м30в34,по він була на автоматі,але зараз на ручці,чому я безмежно радий,салон мотоспорт електро з підігрівом передніх сидінь,повний БК.Чорна
,чому акула ,просто моя думка ,що саме цей кузов останній з акул і якщо глянути на авто в профіль в районі решітки то нахил проглядається ))),ИМХО звісно.
Надалі буду приводити до того стану в якому хочу бачити свою "хижу рибку"))).
Ну і пару фото красуні,а поки все, так як зима,холода,плюс до всього мій гараж був як ураз для 30- ки,а для цієї , він замалий)).
Трохи про машину : маю 735 з мотором м30в34,по він була на автоматі,але зараз на ручці,чому я безмежно радий,салон мотоспорт електро з підігрівом передніх сидінь,повний БК.Чорна

Надалі буду приводити до того стану в якому хочу бачити свою "хижу рибку"))).
Ну і пару фото красуні,а поки все, так як зима,холода,плюс до всього мій гараж був як ураз для 30- ки,а для цієї , він замалий)).
Вкладення
Останнє редагування: