Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Дякую,буду сподіватись далі буде не менш цікаво))Интересно. Диски классные
Отправлено с моего SM-A305FN через Tapatalk
Да! И поворотники убогие весь вид портят, и зад оптику я бы оригу желтую поставил. Реально найти в норм состоянии?"Золото , серед золота"
Всім вітання, власне в цьому пості не буде нічого по технічкі, або зовнішньому вигляду. Просто трохи фото.
"Осень вновь напомнила душе о самом главном, осень я опять лишён покоя" . А спокою не давала одна локація біля сільської школи ,яка впала мені на очі по дорозі до дому, яка була всипана золотим листям і цю красу не можна було обійти стороною, тим більше що біля таких закладів воно довго не залежується . Тому б'єм по гальмах ,і зарулюєм на галявину, навпроти місцевий ресторанчик/кафе зі слоганом " ну і їжте свої суші, а я хочу наїстися", і скажу вам наїстися там дійсно можна, але мені вистачило кави для "натхнення" і гоу. Переглянути вкладення 691860
Переглянути вкладення 691859
Переглянути вкладення 691862
Переглянути вкладення 691864
Переглянути вкладення 691863
Переглянути вкладення 691861
В тий момент я шкодував лише за одне : що зі мною не було ще однієї класики : "Зеніт 122" з об'єктивом геліос 44м7 під рукою , цифрове фото звісно добре, але справжнє ,живе, вважаю саме плівку, без всяких там "піпікселей" , я вже навіть познаходив фото з останього зліта клуба, де я робив фото класичних 635csi, в кузові Е24, 7-серія Е23, тоді вони робились експортним "Zenit12xp" , і назбиралось вже достатньо для того щоб завести альбом . Буду сподіватись що ще ,не все золото спаде з дерев, і я встигну свою "дівчинку" зняти для альбому
P.S. Мені здається на цьому фото чогось не вистачає....як вважаєте
Переглянути вкладення 691865
...але про це наступного разу
Всім добра!
Ну , я роблю авто так, як хочу його бачити, поворотники поки такі , а оригінальні задні я маю в чудовому стані, але поки в мене настрій для таких))), можливо ,коли я займусь кузовом , я і поверну оригінальні. Кожному своє .Да! И поворотники убогие весь вид портят, и зад оптику я бы оригу желтую поставил. Реально найти в норм состоянии?
Все верно, для кого-то и хром ноздри смотрятся убого, кому-то больше по душе узкая морда чем широкая, для кого-то шедоу лайн пик шика и стиля...Ну , я роблю авто так, як хочу його бачити, поворотники поки такі , а оригінальні задні я маю в чудовому стані, але поки в мене настрій для таких))), можливо ,коли я займусь кузовом , я і поверну оригінальні. Кожному своє .
Ноздрі в мене не в кращому стані(побиті і з тріщеною), також фарбовані і вже облазять, а всіх косяків за фарбою і по такому фото не видно. І решітки також биті,але то не на довго))). І скажу так що також шедоу подобається ,але якщо вже маю хром ,то фарбувати однозначно я його не буду.Все верно, для кого-то и хром ноздри смотрятся убого, кому-то больше по душе узкая морда чем широкая, для кого-то шедоу лайн пик шика и стиля...
На вкус и цвет все фломастеры разные)))
Можливо по весні я їх перетоную, чотири шари було саме то,але з'явився підтік лака і я вирішив його усунутити давши ще один шар, зараз просто вже прохладно для нанесення, хоча на сонці вони не на стільки чорні.Имхо задняя оптика цвета "жопа негра" не очень)
Но, хозяин - барин)
Однакові з одного комплекту,може просто так камера передаєА что с лампами в ближнем?)
Чего это они разные?)
Вот такой вариант интересней будет)Можливо по весні я їх перетоную, чотири шари було саме то,але з'явився підтік лака і я вирішив його усунутити давши ще один шар, зараз просто вже прохладно для нанесення, хоча на сонці вони не на стільки чорні.
Какая целесообразность затонированных стопов? За такой колхоз по-хорошему машину на штраф площадку или хозяину штраф. Вы понимаете, что участники движения просто не видят световые сигналы?Можливо по весні я їх перетоную, чотири шари було саме то,але з'явився підтік лака і я вирішив його усунутити давши ще один шар, зараз просто вже прохладно для нанесення, хоча на сонці вони не на стільки чорні.
Майже так було в 4 шари, можна спробувати стерти зайве, але тоді гадаю вийде не однорідний відтінок......побачимо надалі.Вот такой вариант интересней будет)
Я тонував так ,щоб вогні було видно), доцільність?..... можливо й ніякої, це просто те, як я хочу бачити своє авто.Какая целесообразность затонированных стопов? За такой колхоз по-хорошему машину на штраф площадку или хозяину штраф. Вы понимаете, что участники движения просто не видят световые сигналы?
Плюс в оригинале кмк даже лучше выглядит.Тонируя заднюю оптику, вы увеличиваете шанс того, что "любимую" машину попросту влупят в зад...а там и до обоюдки не далеко)))
Тогда вам просто не нужно выезжать, так собственноручно создаёте опасность для других участников дорожного движенияЯ тонував так ,щоб вогні було видно), доцільність?..... можливо й ніякої, це просто те, як я хочу бачити своє авто.
Краше однозначно! З сонячними днями вже туго, зима на носі,намагався зробити фото з включеними лампами, але марно, засвічує і нема чіткості, може тому що вже під вечір закінчував, плюс похмуро.Так значительно лучше!)
Еще бы фото в солнечный день!
Ми про це якби думали , але це перший наш календар, так би мовити проба пера, Ви не уявляєте скільки потрібно було пояснювати що в максимальній якості фото має бути і т.д. , ну хто був відповідальним, той від снігу навіть викопувався і їхав робити нові фото, хтось шукав "в закромах" , ну в результаті зірки зійшлись, а по порам року ,ну не знаю ,може занадто передбачувано і банально, чисто моя думка, але є у нас фото які по порі року поставили, але більшість в літній період зроблені.
Крутий результат!
Єдине побажання - підготуйте фото по порі року, нехай всі в групі роблять фотографії кожного місяця в цікавих локаціях.
Це НЕ банально, імхо це буде круто!а по порам року ,ну не знаю ,може занадто передбачувано і банально