transfer
Пользователь
- Повідомлення
- 4,173
- Вік
- 47
- Страна
- Украина
- Город
- Дрогобыч
я би вже гбц скинув))) справ то на пару годин)А мене б розривала цікавість і я б поліз камерою в свічний отвір....
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
я би вже гбц скинув))) справ то на пару годин)А мене б розривала цікавість і я б поліз камерою в свічний отвір....
шановний)) прошу не змушувати товариство страждати в очікуванні вияснення причинСьогодні знайшов стару фотку на якій був зафіксований пробіг, порахував з теперішнім і виявилось що накатував я по 5000 на рік( а так й непомітно ), то ж доливав відповідно не на 3-3,5тис, але суті справи не міняє мабуть . Хоча знову ж таки, спитав гугла,що люди пишуть, так от попадались дописи де 700гр. на літр майже "норма"(хоча таки ні)
...не те що, просто як би там був пи..ць, то на роботі мотора це одразу б сказало ..... мабуть
Я вже почав вести переговори про це зі знайомим механіком, але якщо це і станеться,то не раніше весни мабуть, хоча хто зна що нам доля уготує
Як писало шановне товариство вище, більше за все сальники клапанів , принаймні більшість ознак на це вказує.шановний)) прошу не змушувати товариство страждати в очікуванні вияснення причин
Ні , Ви не помилилися, і причина цьому далеко не та про що йшла мова вище. І якщо станеться як задумано, то цю причину я озвучу. Ну а поки ..."терпіння мій друже"я так розумію ми не дізнаємось шо з двигуном) побачив авто на авто ріа терміновий продаж. чи це не це авто?
Заспокоює лише те , що не я собачку відправив на небеса, з "плюшками" так , пощастило, ну а по мотору поки нічого, принаймні до теплої пори, а життя покаже, але гадаю що і через прокладки тікає мастило, бо все ж блок по правій стороні грязний. Якось так..угу, різко гальмувати в такій сітуації не можна, все правильно зробили, я би так теж вчинив, але собачку шкода звичайно
дерево суперськи виглядає) але вражає останнє фото капота і шумки. дуже гарний стан, в останній час скільки дивився, ну все таке трошки змучене) а тут прям краса)
щось по мотору відомо?
Ну на скільки мені відомо декоративних накладок на карти (дерево) було 3 вида як мінімум, окрім лакованого, лакованого з полоскою , було ще просто під матовим лаком/морилкою без блиску, воно більше зустрічається на простих комплектаціях з тряпочним салоном і без БК(були й такі), але мабуть можна було замовити будь яке, ось як приклад також з полоскою, але і відтінок і дерево мені здається іншимдерево з полоскою, - майже Maritime ) Це теж якась "фіча" Е32? Наче ніколи раніше не помічав тієї полоски... Гарно виглядає.
Взагалі то раніше вони бралися за такі мотори і М50 робили, і v8 їм привозили, але мабуть зрозуміли що простіше, швидше і прибутковіше крутити щось простіше"за шість горшків не візьмусь".
Вам несказано повезло что такой ,,мастер,, отказался))
О , так, радості нема меж, але позитив треба находити і в цьому - зроблю, і ще буду більш впевнений в авто. Але це також не скоро , бо цей майстер зараз також завантажений (дві військові тачки - КПП, і два мотори ще) і сказав що не раніше ніж через місяць+ зможе взятися.оце вже діло))) прям радісна новина)) слідкуємо далі
По бошу я і думав брати в майбутньому можливо, але коли вони попросилися ось так скоро , то тут вже варіантів не було. По експлуатації побачу на скільки вистачить. Але як Ви підмітили ціна "дуже солодко" , такі можна і після 2 -ї чистки просто міняти наприклад))цікава історія з форсунками. мені потрібні нові форсунки від м30б30, нові по оригіналу ценнік у 8-9к грн таке собі)) по бошу 1,5к вже ліпше, а ці дека 400грн дуже солодко якби. буде звіт по експлуатації цих форсунок. і цікаво скільки вони проходять