Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Привіт , це в Білій Церкві сервіс, в Гугл пошуку їх нема, але сторінка в інсті є, і що дивно останній запис був ще на початок війни , я ще й здивувався що більше нема але думаю позвоню, чи то може не всі роботи викладають. Але хто їх знає ,то до них їдуть, бо я коли приїхав (був перший в черзі ), то одразу за мною за 5хв. ще три машини під'їхали. Назва БЦ ВихлопА контактами поділишся? Хоча, мені до випуску ще ой як далеко, але мож потім пригодиться...
Ні, ні в якому випадку)), додатковий вентилятор перед радіатором.Вискомуфту убрали?
Згоден що проситься , але дуже не хочеться порвати ниті обігріву, а як показує практика це по любому трапляється при розтонуванні.Заднее стекло на растонировку просится исчо))
Понятно)Згоден що проситься , але дуже не хочеться порвати ниті обігріву, а як показує практика це по любому трапляється при розтонуванні.
Стекло на воск нанесли?Вже навіть після віска був ефект : маленька баночка кераміки на багажнику не могла встояти
Цікавий метод, я передні за допомогою фена знімав і то проблемно, плюс до всього дві плівки було : одна на одну наносили - я в шоці був...Понятно)
У авто махинаторов был как то эпизод, как они снимали тонировку с заднего стекла.
Брызгали водой, потом изнутри закрывали черной пленкой и на солнце.
Тонировка отходила от паровой бани.
Рідку кераміку. Взагалі то так. Сам задавався цим питанням і в інтернеті жодних протиріч на цю процедуру не знайшов, навпаки Гугл каже що так , ефект ще кращеСтекло на воск нанесли?
та ніби-то вище було про непристойний розхід) в шостому циліндрі певно і є причина, чи одна з причин, чудес не буває. як правило, коли розхід оливи лікується вязкістю, це вже вирок двигуну. і справа тут не в динозаврі м30)Стосовно свічки шостого циліндру.... двигун масло їсть?
Вітаю! Взагалі по мануалу пише розхід оливи 1л. на 1000км, хоча по правді я не розумію як це можливо. Мастило доливаю від заміни до заміни (3000-3500км), приблизно 2/2,5л. , залежить від режимів їзди, але ще й трохи через прокладки мабуть "тікає". Якось такСтосовно свічки шостого циліндру.... двигун масло їсть?
...та в тому то й справа ,що авто не димить і маслом в вихлоп не плюється, та й з горловини гареним маслом не "несе"і справа тут не в динозаврі м30)
те що тікає через прокладки до уваги можна не брати) добрий м30 масло не буде брати від слова зовсім. після 10-40 вже нікуди буде переходити) це вже потужний сигнал, треба двигун дивитись. звісно ліпше не чекати кінця. але звичайно сітуації у всіх різніВітаю! Взагалі по мануалу пише розхід оливи 1л. на 1000км, хоча по правді я не розумію як це можливо. Мастило доливаю від заміни до заміни (3000-3500км), приблизно 2/2,5л. , залежить від режимів їзди, але ще й трохи через прокладки мабуть "тікає". Якось так
В першу чергу розхід мастила швидше за всіх помічає лямбда та каталізатор(якщо він ще є). Лямбда швидко мре, а каталізатор починає сипатись. Але, на щастя, каталізатори у м30 не так близько до двигуна аби зламки від нього потрапили в двигун...Не дымит и маслом в выхлоп не кидает потому что искра мощная. А так проблемы с двигателем налицо , как говорится.
Страшно жи!))А мене б розривала цікавість і я б поліз камерою в свічний отвір....
...не те що, просто як би там був пи..ць, то на роботі мотора це одразу б сказало ..... мабутьСтрашно жи!))
Ну если подходить к вопросу с большой линейкой,то там именно пи...ц. А так да,если линейку сппятать ,то и гуглом можно успокоиться )не те що, просто як би там був пи..ць, то на роботі мотора це одразу б сказало ..... мабуть